Stars

Blago njima! Naše slavne cure i dalje uživaju u ljetu

Ovo nisu uspomene s ljetovanja već su Nina, Maja i Nives odlučile da ljeto još traje!

Pjevačica Maja Šuput doista zna gdje je najbolje sunce u rujnu. Kako bi pobjegla od zagrebačke kiše, uputila se na odmor u jedan turski resort. Srećom za svoje Instagram pratitelje, pjevačica je već uhvatila nekoliko trenutaka na bazenu. O, da, Maja voli pokazivati svoje istrenirano tijelo, a posebno nam se svidjelo jedno od njezinih posljednjih izdanja - u zlatnom bikiniju.

 | Autor: Instagram Instagram

I Nina Badrić baš uživa. Pjevačica je prije tjedan dana podijelila prvu sliku sa svog krstarenja u Španjolskoj. Tamo se odmarala u ljetovalištu Formentara, a onda se uputila na Ibizu gdje gušta ovih dana. Slike mora i hrane su neizostavne, ali bismo rado vidjeli i Ninu u full beach body izdanju! Ipak, "uhvatili" smo je na slici s prijateljicama u jednom noćnom klubu slavne party desetinacije.

 | Autor: Instagram Instagram

 

 

#perfectsunday 😄☔️🙌🏻🙏🏻

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Ovih dana Nives Celzijus je rastrgana između snimanja serije "Čista ljubav" i školskih zadaća svoje djece, kako nam je u nedavnom intervjuu priznala. No to ne znači da koji slobodan vikend ne može provesti u prekrasnom Dubrovniku. Instagram zajednica je bila iznenađena kada je Nives uživala u društvu obitelji Agić, no insajderi dobro znaju kako je Nives dugogodišnja prijateljica make up artistice Sanje Agić.

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0