Stars

Bizaran video! Ovako izgleda Madonnin beauty tretman

Kraljica popa ponovno šokira - ovaj put za vrijeme tretmana za ljepotu

Tko kaže da beauty tretmani zvijezda moraju biti high-tech i basnoslovno skupi? Barem kad je riječ o 59-godišnjoj Madonni, od uređaja je potrebna samo jedna velika vilica produženih zubaca te dvije vješte ruke. U videu koji je podijelila na svome Instagramu, prikazan je beauty tretman koji navodno zateže i učvršćuje kožu. Evo o čemu se radi:

"Jeste li ikad zatezali lice vilicom?, pita Madonna u videu za koji je odabrala zanimljiv filter koji joj je 'podario' ljubičaste šiške, plavi ukras za kosu i poprilično komičan glas te nastavlja s vrlo bizarnim pitanjem: "Jeste li ikad ikoga uboli vilicom? Ja sam učinila oboje". 

Hm, Madonna, shvatit ćemo to samo kao jednu u nizu tvojih provokacija, a s obzirom da skoro 60-godišnja zvijezda ima stvarno divnu kožu, zanimalo nas je što radi da tako izgleda (uz, naravno, tretman vilicama). 

 | Autor: Instagram Instagram

"Probudim se i nanesem masku za oči i zatim, dok još ležim, pošpricam lice ružinom vodicom i zatim koristim Cryo-Stcks, rashlađene čelične štapiće koji smanjuju natečenost i crvenilo, koje držim u zamrzivču. Ostanem tako ležati deset, dvadeset minuta dok se otečenost ne smanji i ne stigne mi kava", rekla je Madonna za Vogue te otkrila da i često koristi maske od gline i tretmane kisikom.

Photo: Instagram

Komentari 0