Stars

Bi li ikad odjenula komad koji je Julia Roberts jučer nosila?

  • Julia Roberts dane provodi u Malibuu
  • Ujutro najviše voli šetati sa svojim psima
  • Nismo mogli ne primijetiti komad koji nosi

Ne može se reći da glumica Julia Roberts ne izgleda prelijepo i dok šeta pse ujutro u parkovima Malibua, no, ipak, kombinezon koji je odjenula, nitko ne može poreći, izgleda baš kao onaj automehaničarski. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Naravno, ovaj Julijin je, vidi se, od kvalitetenog, mekog materijala i lijepo pada, no boja i kroj, uključujući naglašeno opušten struk, baš podjećaju na dobri, stari radnički kombinezon. Ipak, mora se priznati, čak i ovaj 'šlampavi' komad odjeće 52-godišnjoj glumici sjajno pristaje, iako je izrazito nezahvalan za žensku figuru i malo tko se usudi obući ovako što. No, nema sumnje, izgleda i iznimno udobno i praktično za šetnju s ljubimcima, a udobnost je ovih dana ipak najvažnija.  

 | Autor:

Možda vas zanima Slobodno kopiraj beauty rutinu zbog koje Julia Roberts u 52-oj izgleda kao da je u tridesetima Rubrika Beauty Beauty

 

Inače, karantenu Julia provodi u Malibuu s obitelji, a nedavno je prihvatila online izazov te pratiteljima pojasnila zašto je ona odlučila ostati doma. Na svom je Instagramu objavila selfie na kojem je možemo vidjeti u prirodnom izdanju s valovitom kosom, a uz njega postavila je idući opis: "Zbog obitelji, malih poslova, za zdravstvene radnike diljem svijeta, za moju 95-godišnju susjedu. Ostajem kod kuće kako bih bila dio rješenja."

 

 

Možda vas zanima Julia Roberts kupila raskošnu kuću u gradu kojeg obožava. Pogledaj unutrašnjost zdanja od 8 milijuna dolara... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    kad ne snima popravlja aute