Stars

Beyonceina kći ista je mama: Pjevačica podijelila rijetke fotografije s kćerima!

  • Toliko rijetko vidimo Beyonceine blizance, da svaki put kad kraljica B podijeli fotografiju blizanaca Rumi i Sir fanovi je dočekaju s oduševljenjem
  •  I taj je dan došao: pjevačica je na Instagramu pozirala s devetogodišnjom kćeri Blue Ivy, a podijelila je i fotografiju trogodišnjih Rumi i Sira s pješčane plaže
  • Njezina najstarija kćer ista je mama: a već je počela i osvajati nagrade baš poput nje

Diva je pokazala svoje majčinske trenutke koje rijetko imamo prilike vidjeti. Svaki put kad kraljica B podijeli fotografiju blizanaca Rumi i Sir fanovi je dočekaju s oduševljenjem. Beyonce je blizance dočekala sa suprugom Jay-Zom prije nešto više od tri godine. Otkako su njeni blizanci došli na svijet, još uvijek pomalo zbunjuje kad shvatimo da ove bebe zapravo više nisu bebe. U slučaju da ti zatreba potvrda, samo pogledaj fotografije koje je Bey podijelila s nedavnog izleta na plažu sa svojom obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Beyonce (39) je podijelila galeriju fotografija na svom Instagramu. U prvom je diva pozirala sa svojom najstarijom kćeri, Blue Ivy Carter (9). Blue Ivy ista je mama, a već je krenula i njezinim koracima. Fotografija je snimljena samo dva tjedna nakon što su obje ponijele kući Grammyje na 63. godišnjoj dodjeli nagrada.

Slike iz djetinjstva, smiješne, slatke, zabavne: koje od ovih 24 zvijezda prepoznaješ, a koje ne bi nikad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Blue Ivy je kući odnijela prvu pobjedu na Grammyju za nastup u Beyonceinom glazbenom spotu, dok je njezina mama zasjela na tron kao izvođač s najviše osvojenih Grammyja u povijesti. Brown Skin Girl pjesma je s Beyonceina albuma Lion King, a malena Blue Ivy u pjesmi je otpjevala i jedan stih s majkom.

Možda vas zanima Beyoncé na crvenom tepihu prvi put nakon tri godine! Povela je i kćer... Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Možda vas zanima Modni izvještaj s Grammyja: Taylor Swift u glamuroznoj haljini, Dua Lipa oduševila izazovnim izdanjem Rubrika Stars Stars

U svojoj objavi na Instagramu, Beyonce je obožavateljima također pokazala svoje blizance dok su se igrali na plaži.

Beyonce je uvijek bila vrlo glasna u pogledu svojih majčinskih iskustava, a 2019. godine otvorila se o svojoj teškoj trudnoći sa svojim blizancima. Tijekom dokumentarnog filma, otkrila je da su je komplikacije u trudnoći zamalo koštale života i jedne od njenih blizanaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

"Moje je tijelo prošlo više nego što sam znala da može. Imala sam gotovo 100 kilograma na dan kad sam rodila. Imala sam izuzetno tešku trudnoću", rekla je. "Imala sam povišen krvni tlak. Razvila sam toksemiju, preeklampsiju i u maternici je jedan otkucaj srca moje bebe nekoliko puta zastao, pa sam morala na hitni carski rez."

Srećom, sve je završilo uspješno za Beyonce i njezine bebe - i vidimo kako svi zajedno napreduju danas!

Photo: Shutterstock

Komentari 0