Stars

Bestseler o siromašnoj djevojci koja završi u kraljevskoj obitelji

Evo je napokon i na hrvatskom jeziku! 'Princeza od papira' je prvi dio serijala koji je u svijetu ogroman hit, a upravo nam stiže i u domaće knjižare - jedva je čekamo pročitati!

'Princezu od papira' su osmislile dvije autorice koje zajedno nastupaju pod pseudonimom Erin Watt. Iako nijedna prije nije pisala o tinejdžerima, opsjedale su ih ideje o napetoj sapunici sa snažnim elementima romanse i zabranjene ljubavi. I tako je nastao serijal 'The Royals'. Iako sa s TV serijom dijeli ime, radi se o sasvim novoj i drugačijoj tvorevini.

 | Autor:
U ovom, prvom romanu, upoznat ćeš Ellu Harper, samostalnu i tvrdoglavu curu koja se iz dana u dan bori sa svojom prošlošću koja ju je ostavila bez roditelja i novca. No Ella se ne predaje ni u jednom trenutku. Ako treba svoje obrazovanje financirati plesom u noćnim klubovima, to će i učiniti. Možemo već sada reći da je ovo jedna moderna inačica klasične priče o Pepeljugi.
I dok Ellin život ide svojim neobičnim (i dosta zahtjevnim) putem, u priču se uključuje bogati muškarac Callum Royal koji joj ponudi skrbništvo i dosta novca. Što ona treba učiniti da bi dobila taj novac? Sigurno nešto na što nije spremna, zar ne? Nikako! Ona samo treba živjeti u kući poput palače i završiti prestižnu školu. Zamisli samo da će ti netko dati novac ako se preseliš u vilu, činiš ono što bi i sama željela te imaš mogućnost koristiti sve blagodati luksuza? Nije loše. Ali, gdje je kvaka, pitaš se?

 | Autor:
Gospodin Royal izgubio je suprugu i sada živi s četvoricom samoživih sinova koji se pomalo otimaju kontroli. Djevojke ih obožavaju jer su zgodni i moćni, svaka sanja o jednom od njih. No oni ne žele Ellu u svojoj blizini jer smatraju da se uvukla njihovom ocu pod kožu te da ga želi iskoristiti. Ali ona je već previše toga prošla u životu da bi se dala smesti nekakvim igricama razmaženih bogataša, bez obzira na to koliko su privlačni i utjecajni. Ipak, postoji jedan mali problem: Reed Royal joj je zapeo za oko i nešto je snažno vuče k njemu. A on je najopasniji od svih i pun je tajni.


Ovo je roman namijenjen publici koja spada u dobnu skupinu 'New Adult'. To zapravo nije odrednica starosti nego način da se kaže kako su protagonisti tinejdžeri, ali oni vrlo zreli za svoje godine. Također, u romanima ovog tipa na bježi se od vrućih seksualnih scena i intriga na kakve smo navikli u svijetu odraslih. No svi znamo kako može boljeti kada te ne prihvate u društvu ili u školi. 
'Princeza od papira' je pravi vrtuljak strasti i napetosti te iznimno zanimljiv početak jedne priče o kojoj ćeš još puno čuti. Izdavač je naglasio da će nastaviti s ubrzanim objavljivanjem te će nastavak biti objavljen već ove godine. Na tebi je samo da se prepustiš glamuru i opasnosti što dolazi s novcem i prestižem. (Stilus, 99,00 kn)

 

Photo: None

Komentari 0