Stars

Bella Hadid ne treba vježbati hodanje za Victoria's Secret reviju, nego...

Manekenka priznaje da se odmah bacila na vježbu, kako bi do revije ispravila sve svoje "mane"...

Iako se relativno nedavno pojavila na modnoj sceni, Bella Hadid već je nosila brojne revije nekih od najvećih dizajnerskih imena poput Ralpha Laurena, Michaela Korsa, DKNY... No unatoč iskustvu, menekenku brinu neke stvari oko nadolazeće Victoria's Secret revije, koja se ipak malo razlikuje od drugih. 

 | Autor: Cover Images Cover Images

"Kada nosite reviju visoke mode gotovo da i ne trebate razmišljati - samo hodate i pokazujete odjeću", izjavila je Bella za časopis People. Dok, s druge strane, na reviji Victoria's Secreta, fokus nije samo na modi - bitna je i osobnost. 

"Trebate se cijelo vrijeme smiješiti, biti u interakciji s publikom i to je potpuno drugačije i novo iskustvo za mene", otkrila je Bella. A njen najveći problem? Smijanje. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Ne znam se baš dobro smijati na silu i trebat ću to još puno vježbati", priznala je manekenka. Bella osmijeh vježba ispred velikog ogledala, kojeg je postavila na vrata sobe svoje cimerice, kako bi imala više prostora za pretvaranje da je na pisti. 

Sigurni smo da će Bella ispraviti svoju (očito jedinu) manu do revije koja je zakazana u prosincu, a iskreno, ni ne vidimo problem, jer prirodno ima prekrasan osmijeh. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images

Komentari 0