Stars

Barbara Kolar odabrala fantastičan outfit za Noć muzeja

  • Na sinoć održanoj Noći muzeja Barbara Kolar je zablistala u odličnom outfitu
  • Veselimo se ožujku, jer će Barbara ponovno voditi omiljeni show "Zvijezde pjevaju"
  • Njezin stil je bolji s godinama - dokazuju to nedavna modna izdanja...

Već od 2005. godine projekt Noć muzeja uspješno egzistira na našim prostorima, pa nije ni čudo da i danas, 14 godina kasnije izaziva veliku pažnju publike. Među brojnima se na sinoćnjem predstavljanju pojavila i Barbara Kolar, i to u jednom doista svježem i trendovskom izdanju. Atraktivna plavuša je odabrala zanimljiv look - bijelu plise suknju, tamnu košulju svezanu u čvor sprijeda te bijele salonke u špic. Ovaj look simpatičnoj voditeljici doista dobro odgovara. Cijelo izdanje je začinila tamnocrvenim ružom koji je dao zanimljiv presjek bjelini kojom je njezino modno izdanje odisalo.

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar) on

Moramo priznati, pravo je osvježenje vidjeti Barbaru na nekom javnom događaju pošto izvan svog posla ona zbilja ne provodi vrijeme pred svjetlima kamera. Radi kao voditeljica na Antena Zagreb radiju, piše kolumne za brojna domaća tiskana izdanja, dok je njezina najdugovječnija veza s magazinom Gloria Glam gdje je kolumnistica od 2015. godine. No, iako ističe da je radio njezina prva i najveća ljubav, obožavateljima će ona ostati upamćena kao voditeljica showova "Ples sa zvijezdama" i "Zvijezde pjevaju". 

Što se tiče njezina stila, čini nam se da s godinama izgleda bolje - oduševila nas je na premijeri filma "Koja smo mi država" gdje je odabrala također svježi look - srebrnu maksi haljinu i bijeli blejzer. 

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar) on

Baš kao i premijeri predstave Tulum, gdje je odabrala look inspiriran modnom kućom Chanel - haljinu od tvida i čizme visokih sara...

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

I da, za mjesec danas ponovno kreće omiljeni nam show "Zvijezde pjevaju", a kako prenosi Slobodna Dalmacija, Barbari Kolar će se još jednom pridružiti Duško Ćurlić. Doista, ovaj par nam je izazvao toliko pozitivnih emocija zbog međusobne dobre "vibre", pa jedva čekamo da show počne.

 | Autor: danijel berković/pixsell danijel berković/pixsell

U međuvremenu Barbara Kolar uživa u društvu kujice Lole i izgleda da se baš dobro provodi u društvu prijatelja, sudeći po Instagramu...

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar) on

Photo: Instagram @barbarakolar

Komentari 0