Stars

Barbara Kolar nas je oduševila ovom haljinom

Na jučer održanoj premijeri novog filma Vinka Brešana 'Koja je ovo država' pojavili su se brojni poznati Hrvati. Među uzvanicima se definitivno istaknula Barbara Kolar koja je izgledala odlično

Kako izgledati sjajno uz malo truda? Odaberi monokromatski blejzer i cipele u špic te ih kombiniraj uz fantastičnu haljinu tankih naramenica. Baš kao što je to napravila televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar na jučerašnjoj premijeri filma. Sklona kombiniranju trendovskih komada odjeće uz sofisticirana odijela, Kolar je definitivno uspjela složiti jednostavnu, a u isto vrijeme divnu kombinaciju.

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar) on

Trendi slip haljina na snazi je već nekoliko sezona, pa nije čudo da i Kolar ima primjerak u svom ormaru. I Zara i H&M su u svojim ranijim kolekcijama predstavili ovakav tip maksi srebrne haljine. Kako oba brenda poneke uspješne komade iz prošlih kolekcija uvedu u nove kolekcije, nadamo se da će se to dogoditi s ovom haljinom koja je fantastična.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Topshop (lijevo) i H&M (desno) IT haljina, obje 349 kn

Također, bijeli blejzer je sve popularniji dio standardnog ormara, dok su bijele cipele i dalje rezervirane za hrabrije. Da se nas pita, strah od nošenja bijele obuće je u potpunosti neopravdan, ona može biti tako cool. 

Photo: miss7

Komentari 0