Stars

Baletan Danilo iz Kikinde pjevanjem oduševio Huljića u showu Zvijezde - poslušajte kako rastura!

  • Nedavno je počeo novi pjevački show  "Zvijezde - ljetni hit" u kojem ugledni žiri predvodi Tonči Huljić
  • U sinoćnjoj se emisiji mladi Danilo Stankić iz Kikinde već nametnuo kao potencijalni pobjednik
  • Inače strogi Huljić nakon njegovog nastupa ustao je i zapljeskao, oduševio je i Petra Grašu, Ninu Badrić i Branka Đurića, a Andrea Andrassy ga je odmah htjela proglasiti pobjednikom

Prošli je tjedan počeo novi pjevački show "Zvijezde - ljetni hit", a sinoćnja je epizoda bila za pamćenje zbog jednog mladića. On je žiri oborio s nogu, a briljantna izvedba pjesme 'Skin', benda Rag'n' Bone Man, već ga je izdvojila kao potencijalnog pobjednika.

Mladi Danilo Stankić iz Kikinde je dominirao pozornicom, a nakon njegovog spektakularnog nastupa Tonči Huljić je ustao i oduševljeno zapljeskao karizmatičnom mladiću. "Rasturio si", rekao mu je glazbenik. Ustao se i Branko Đurić, Nina Badrić nije skrivala oduševljenje, a Andrea Andrassy ga je odmah poželjela proglasiti pobjednikom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von avokado_na_rasnoj_osnovi (@danilostankic) am

Nastup nakon kojeg je Tonči ustao iz stolice i ostao oduševljen pogledajte na videu RTL-a.

Tonči Huljić nakon niza pohvala pitao je Danila kakav mu je plan u Zagrebu. Danilo mu je odgovorio da će možda preko ljeta malo skoknuti do Splita, što je Tončija posebno zaintrigiralo. "Drži se blizu Splita", rekao mu je glazbenik, zagonetno ga pitavši zna li da pobjednik showa nastupa na Splitskom festivalu. Huljić oduševljenje nije skrivao pa je vrlo moguće da za Danila ima velike planove. Pogotovo ako se mladi dečko iz Kikinde dokaže i u ostalim nastupima u showu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von avokado_na_rasnoj_osnovi (@danilostankic) am

Danilo dolazi iz malenog mjesta u Srbiji, a u Hrvatsku je došao bez puno razmišljanja. Jedno je jutro spakirao stvari i krenuo na put. Ovaj svestrani mladić pleše balet od malih nogu, a bavi se i glumom. Naime, trenutno radi u zagrebačkom kazalištu Komedija, a angažman je dobio na dvije godine.

Nastupa u mjuziklu, a zbog divnog glasa i njegovih plesačkih sposobnosti, to nas uopće ne čudi. Prije četiri godine osvojio je prvo mjesto u suvremenom plesu na Internacionalnom natjecanju u Rumunjskoj, prvo mjesto u suvremenom plesu i drugo mjesto u hip-hopu na Državnom natjecanju u Zrenjaninu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von avokado_na_rasnoj_osnovi (@danilostankic) am

Ovog karizmatičnog mladića još ćemo na sceni, vjerujemo, puno viđati pa se nadamo i da će mu se otvoriti i put prema velikim pozornicama.

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0