Stars

Antonija se opet hvali novom frizurom i šalje ohrabrujuću poruku

Iako se nova frizura od prethodne razlikuje tek u jednom detalju, ovoga puta Blaće je dobila same komplimente

Voditeljica Antonija Blaće nedavno nas je sve iznenadila svojom novom frizurom, za koju su mnogi sumnjali (i nadali se) da je perika, a sada se čini kako je stvarno i bila. Njene odvažne šiškice nisu se svidjele baš svima te su čak u drugi plan bacile drastičnu promjenu boje. No sada se voditeljica ponovo pohvalila novom frizurom, koja se od prethodne razlikuje tek u jednom (spornom) detalju, a ovoga puta obožavatelji su je obasuli samo komplimentima.

 

How do you plan to change your life If you can't even change your hair? #bebrave #jednomsezivi

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Kao što vidite, boja je i dalje tamna, no šiške su "narasle" par centimetara, a rezultat je potpuno novi look. Antonija je u opisu fotografije poslala i ohrabrujuću poruku svima koji se ne usude odvažiti na promjenu.

"Kako planirate promijeniti svoj život, ako ne možete promijeniti ni frizuru?," napisala je Blaće, uz motivirajuće heštegove #bebrave i #jednomseživi. I u pravu je, jer će čak i mala promjena osvježiti svačiji look, a šiške poput Antonijinih odlična su proljetna frizura. Osim što su u posljednje vrijeme opet jako popularne, u trenu će vas pomladiti i savršeno uokviriti lice.

Photo: Danijel Berković/PIXSELL

Komentari 0