Stars

Annie Lennox i danas je šarmantna, ali kako joj je tek kći zgodna! A i pjeva dobro kao mama

  • Lola Lenox, kći Annie Lennox još je jedan izvrstan dokaz kako je glazba definitivno u krvi!
  • Krenuvši stopama globalno poznate majke, Lola je na dobrom putu da postane poznato ime glazbene scene - donosimo i njezinu pjesmu La La Love me
  • Koliko sliči plavookoj Annie koja i danas nosi prepznatljivu kratku plavu kosu, procijeni sama. Mi samo znamo da je prezgodna

Jedna od 100 najvećih pjevačica svih vremena prema prestižnom časopisu "Rolling Stone" 66-godišnja je Annie Lennox i danas se smatra jednim od najvećih živućih ženskih vokala. U svojoj kolekciji nagrada ima četiri Grammyja, osam Brit Awardsa i Oscara za najbolju originalnu pjesmu ova Škotkinja najsvijetlije je trenutke karijere ostvarila uz Davea Stewarta i Eurythmics. Njihove pjesme “Sweet Dreams”, “There Must Be an Angel”, “Here Comes the Rain Again”, “Who’s That Girl” ili “Don’t Ask Me Why” zasjele su na prva mjesta svjetskih glazbenih ljestvica, no, dosta o Annie. 

Koja očito nije jedina u svojoj obitelji s nevjerojatnim glasom. Naime, kći Lola Lennox može svojoj majci pružiti ruku kada su u pitanju nevjerojatni vokali. Lola je se na svjetskoj sceni predstavila u travnju prošle godine kada je s mamom otpjevala duet tijekom koncerta One World: Together At Home.

Lola je starija kći Annie Lennox, rođena je 1990., a pjevačica je obje kćeri rodila u svom drugom braku (ima ih ukupno tri) s izraelskim filmskim i glazbenim producentom Urijem Fruchtmanom. Glazba joj je očito u genima! Lolin briljantni pjevački glas i snažna glazbena obiteljska tradicija čine je izvrsnom kandidatkinjom da postane poznato ime na sceni. Objavila je svoj debitantski singl 'In The Wild' početkom 2020. godine, a singl 'Pale' ugledao je svijetlo dana krajem svibnja prošle godine. Zatim su uslijedile pjesme "La La Love Me" i "Back At Wrong".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lola Lennox (@lolalennox)

Njezina sestra Tali Lennox poznata je britanska manekenka, a Lola je jedno vrijeme i sama bila modelom za talijanski Vogue, no ne zadugo, odgajana u Londonu i okružena industrijom zabave, pjevanje joj je uvijek bilo prva i posljedna ljubav.

Možda vas zanima Kako izgledaju kćeri Brooke Shields i koja je nasljedila maminu ljepotu? Rubrika Stars Stars

Klavir je počela učiti sa sedam godina, a čak je primljena na Kraljevsku glazbenu akademiju na studij pjevanja, ali ipak je odustala od studiranja kako bi gradila pjevačku karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lola Lennox (@lolalennox)

Unatoč odrastanju s glavnom zvijezdom Eurythmicsa kao majkom, Lola je tvrdila da na svom popisu pjesama nema ni jednu njezinu pjesmu. "Volim soul i jazz poput Ette James i Dusty Springfield", rekla je Lola za Billboard 2019. godine. "Pokušavam to obuhvatiti sjajnim pop pjesmama uz koje možete pjevati. Na svom Spotifyu nemam ni jednu maminu pjesmu na popisu!"

 | Autor: Instagram@swedish_bella_backup Instagram@swedish_bella_backup

Photo: Shutterstock

Komentari 0