Stars

Angelina vs. Jennifer: OVA je fotka ponovno pokrenula rivalstvo!

Vječno pitanje koje je ovih dana ponovno postalo glavni hit na društvenim mrežama, zahvaljujući viralnoj fotki s dodjele Zlatnih globusa: Koji si team - Jennifer ili Angelina?

Bilo je i za očekivati da će susret Angeline i Jennifer na dodjeli Zlatnih globusa izazvati brojne reakcije na društvenim mrežama, ali jedna je fotka ponovno podijelila svijet na team Angelinu i team Jennifer. Nije pomogla ni činjenica da su sjedile na suprotnim stranama prostorije, kao ni to što je Jennifer izbjegla poziranje na crvenom tepihu kako se slučajno ne bi srele. 

Nakon raspada braka s Bradom Pittom, koji ju je u to vrijeme "zamijenio" Angelinom, Jennifer je postala miljenicom Amerike, a ni ova najnovija fotka neće baš puno promijeniti stvari. Naime, Jennifer je na dodjeli Zlatnih globusa prezentirala jednu od nagrada, a sve su oči bile uprte u njezinu vječnu suparnicu. I čini se kako je Angelina iz torbice izvadila ogledalce i krenula popravljati šminku čim je Jen stala na pozornicu!

 

Objavu dijeli @obviousbutamazing

 Ono što je postao glavni hit na Internetu je reakcija glumice Dakote Johnson koja je sjedila nasuprot Angeline, a njezina šokirana reakcija je u principu reakcija svih nas... Pa, Angelina jesi mogla biti suptilnija?!

Izgleda da Hollywoodske dive ipak nisu ostavile prošlost iza sebe....

Photo: Instagram

Komentari 0