Stars

Angelina progovorila o razvodu i paralizi lica

U intervjuu za novi Vanity Fair, Jolie se otvorila te progovorila o propalom braku, ali i još jednoj dijagnozi s kojom se suočila

Prošla godina za Angelinu Jolie je bila strašna - ne samo da se počeo raspadati brak s Bradom Pittom, već je glumica i oboljela, a o svemu tome je progovorila za novo izdanje magazina Vanity Fair. 

“To je bilo najteže razdoblje i sada tek ponovno dolazimo do zraka. Sve dajemo od sebe da se naša obitelj oporavi", rekla je 42-godišnja filmašica u intervjuu. Angelina je priznala da je njezin brak počeo pucati dok je režirala film "Prvo su mi ubili oca" u Kambodži prošlo ljeto. 

 | Autor: Vanity Fair Vanity Fair

“Stvari su krenule loše...Zapravo, nisam htjela koristiti tu riječ... Stvari su postale teške", rekla je Jolie, ali i otkrila da se u to vrijeme razboljela. Naime, oboljela je od Bellove paralize koja uzrokuje iznenadnu slabost u mišićima lica. Kod oboljelih polovica lica izgleda spušteno, osmijeh postane jednostran, a oko na toj strani lica se odupire zatvaranju, no ovo stanje se da izliječiti. 
“Obiteljske žene često stave sebe na zadnje mjesto, dok se to ne počne očitovati na njihovu zdravlju", rekla je Angie. 

Također je dodala da je razvod njezinoj i Bradovoj djeci, Maddoxu (15), Paxu (13), Zahari (12), Shiloh (10) i osmogodišnjim blizancima Vivienne i Knoxu, pao jako teško, ali da sada "njihova obitelj zacjeljuje".  

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0