Stars

Anezi iz Big Brothera i Gospodina Savršenog obračunala se s bivšom sustanarkom

  • Reality showovi 'Big Brother' i 'Gospodin Savršeni' donijeli su Anezi popularnost
  • U Big Brotheru često se obračunavala sa svojim sustanarima 
  • Njihovi sukobi nisu prestali ni nakon showa, već su se premjestili na društvene mreže

Alena Nezirević - Anezi, bivša kandidatkinja iz realityja 'Big Brother' i 'Gospodin Savršeni', ponovno se (pro)našla u središtu pozornosti. Ovoga puta na društvenim mrežama! Anezi je često sudjelovala u obračunima sa sustanarima u Big Brother kući, a njihovi sukobi, očigledno, nisu završili nakon showa. 

Ova 32-godišnja Riječanka ni ovoga puta nije željela ostati "dužna" svojoj bivšoj sustanarki koja ju je optužila da kupuje pratitelje na Instagramu. Rasprava je započela na profilu Splićanke Lucije Stojak, a pokrenuo ju je jedan korisnik društvenih mreža. "Sjećaš li se kada si rekla Anezi da ćeš joj posuditi followerse jer si ti zvijezda? Hm, pitam se tko kome može sada posuditi. Usput rečeno, kako karijera u kazinu," napisao je u komentaru ispod Lucijine fotografije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slika govori više od tisuću riječi! 🐶💙 #puppy #torro #sunnyday #football #loveit

A post shared by L U C I J A S T O J A K (@lucija_stojak) on

Lucija mu je na to odgovorila: "Ne treba one meni posuditi svoje kupljene followerse, što je i sama priznala. Nećemo se lagati. Mislim da se sve vidi po lajkovima i komentarima bebo, a mislim da je i vrijeme da nakon godinu dana kupovanja i blamiranja na televiziji, da me prijeđe."

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic Rasprava je započela na Instagram profilu Lucije Stojak

Čini se da je Anezi to jako zasmetalo pa je odlučila žestoko obračunati sa svojom protivnicom. Cijeli obračun odvio se na njezinim Instagram 'storyjima' ('pričama'). Anezi je tamo u obliku videa dala do znanja Luciji da njezina tvrdnja nije točna i da ne kupuje svoje pratitelje, već da oglašava svoj profil na Instagramu i da je riječ o poslovnom profilu. To je pokušala i dokazati statistikama na svom profilu. 

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic Anezi je u svoju obranu odlučila priložiti dokaze

Lucija se nakon njezinih objava također ponovno oglasila na svom profilu, također u 'pričama'. Objavila je snimku svađe iz Big Brother kuće uz koju je napisala: "Za uspomenu i dugo sjećanje. Jela sam vas za doručak!"

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic Lucija je na Anezine kritike odgovorila pričom na Instagramu

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0