Stars
Ana Gruica upušta se u modne vode

Ana Gruica Uglešić blista u svečanoj haljini koju je sama dizajnirala, sviđa li ti se?

  • Glumica i instruktorica fitnessa Ana Gruica Uglešić zaista se može pohvaliti besprijekorno istreniranim tijelom
  • Što god obuče, Ani stoji odlično, ali posebnu pažnju privukla je izdanjem za proslavu 200. obljetnice tvrtke Maraska
  • Naime, Ana je obukla haljinu koju je sama dizajnirala, ali za sada nije htjela previše otkriti o kakvom se to projektu radi

Ana Gruica Uglešić i njezin suprug Boran Uglešić bili se uzvanici proslave 200. obljetnice zadarske tvrtke Maraska, a glumica je svojim pratiteljima i pokazala kako se spremala za tu prigodu

Ana Gruica pokazala zavidnu figuru u bikiniju, no pratitelji su primijetili nešto sasvim drugo Možda vas zanima Ana Gruica pokazala zavidnu figuru u bikiniju, no pratitelje je privukla tetovaža Rubrika Stars Stars

Nakon što je uredila nokte, red je došao na frizuru, zatim na osvježenje lice maskom, a onda je cijelu priču zaokružila sjajnim izdanjem u neobičnoj tamnoj svečanoj haljini s elementima čipke i resica.

Upravo je na račun te haljine primila mnoštvo komplimenata, a kako je kasnije sama priznala glumica - i nekoliko upita gdje je kupila haljinu. 

Susjedi Ani Gruici prigovorili da ih se okupilo previše na ručku, glumica im odgovorila: "Prijavite me"

‘’Za sve koji su pitali (a pitalo je cca troje ljudi), haljinu sam dizajnirala sama’’, napisala je Ana te dodala kako više ne smije ništa otkriti.

Komplimentirala joj je i naša proslavljena modna dizajnerica Matija Vuica, ali i drugi nisu propustili pohvaliti odličan i usklađen izgled supružnika. 

‘’Haljina savršena’’, ‘’ Ajme predivna je haljina, a vas dvoje zračite srećom predivan par’’, ‘’Prezgodni ste’’, naveli su neki. 

Mnogi su primijetili kako Ana ne skriva svoju sreću i zadovoljstvo u braku sa  splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem u kojem su supružnici od kolovoza 2018. godine

O njihovoj ljubavi svjedoči I trajni podsjetnik – tetovaža koju su supružnici dali napraviti na svojoj koži. Radi se o istoj tetovaži a odnosi se na kemijsku formulu ljubavi. 

S bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0