Stars

7 razloga zbog kojih ćeš poželjeti ići na koncert Rite Ore u Poreču

Rita Ora prvi put dolazi u Hrvatsku, točnije u Poreč, gdje je najavljena kao prvo ime Rise Up Festivala

Nakon što smo prije nekoliko dana doznali kako Jason Derulo stiže u Arenu Zagreb, danas nas je obradovala još jedna lijepa glazbena vijest. Rita Ora velika je britanska pop zvijezda i po prvi puta nastupa u Hrvatskoj! Ova je najava jutros oduševila fanove diljem regije, koji su već krenuli po svoju kartu za ovaj mega spektakl. Rita će nastupati kao headliner Rise Up Festivala u Poreču (6.-8. srpnja), a organizatori najavljuju još puno velikih imena.

Ako kojim slučajem ne znaš zašto nas toliko veseli dolazak Rite Ore u Poreč, dozvoli nam da ti otkrijemo naših 7 genijalnih razloga: 

1. Ova 28-godišnjakinja rođena je u Prištini, ali su roditelji ubrzo odlučili odseliti u London, gdje je Rita odrasla. Iako podrijetlom s Kosova, Rita ne govori ni srpski ni albanski, ali prilično smo sigurni da će u Poreču progovoriti na hrvatskom...

2. Baš kao i Rihannu, Ritu nazivaju "mega otkrićem Jay Z-ja" jer ju je primijetio na jednom talent showu i ponudio ugovor za svoju diskografsku kuću Roc Nation, nakon čega je njezina karijera lansirana!

3. Već i njezin prvi album iz 2012. polučio je ogroman uspjeh i dva velika hita "How We Do" i "R.I.P.", koji se i dan danas vrte po radijskim postajama i klubovima!

4. Rita se može pohvaliti suradnjama s brojnim glazbenim kolegama, od kojih su nam najzanimljivije ona s bivšim dečkom DJ-em Calvinom Harrisom te nedavno preminulim Aviciijem, ali i Chrisom Brownom, Tinie Tempehom, Edom Sheeranom te onom posljednjom s Liamom Payneom za film Pedeset nijansi slobodniji.

5. Kad smo kod Pedeset nijansi... Rita je u sva tri nastavka erotične trilogije o Christianu Greyu, glumila Miu Grey, njegovu sestru! I odgovorno tvrdimo da je ovo tek početak njezine filmske karijere.

6. Rita je odlična plesačica i svaki njezin koncert je spektakl za uši i oči! A kako i neće kad joj je Jay Z mentor...

7. Osim svojih, Rita odlično obrađuje i tuđe pjesme, a ova verzija Beyonceine "Drunk In Love" svojedobno je "potrgala Internet"!

Photo: Getty Images

Komentari 0