Stars

5 zgodnih prinčeva za koje se još uvijek možeš udati

Istina, princ Harry je pronašao Meghan Markle - ali ne očajavaj, tržište zgodnih i slobodnih prinčeva je još uvijek aktivno!

Svi smo super uzbuđeni jer je i Harry pronašao svoju bolju polovicu, ali bismo malo lagali kad bismo rekli da nam je sasvim svejedno. Okej, jasno nam je da je vjerojatnost da naletimo na princa Harryja u klubu u Londonu i to bude ljubav na prvi pogled vrlo mala, ali sigurno si i ti barem jednom pomislila na to - i da bi to bilo fakat super. No, jesi li znala da po svijetu ima još slobodnih i itekako zgodnih prinčeva? Nada umire posljednja - upoznaj preostale royal hotties.

1. Princ Hussein bin Abdullah od Jordana

Ovaj 23-godišnjak uživa u tipičnim stvarima kao i ostali dečki njegovih godina - igra nogomet i uživa u Instagramu, na kojem je btw. Instafamous i ima više od 1,1 milijuna pratitelja. Profil puni fotkama s putovanja, sporta i druženja s prijateljima poput Angele Merkel (što?!). Ono što je totalno nebitno, ali ćemo ti svejedno spomenuti, je to da Hussein jednoga dana postaje kralj. 100%. Ali nebitno.

2. Šeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum od Dubaija

Ako si mislila da je Hussein cool, Hamdan ga je prešišao; Na Instagramu je ovaj 35-godišnjak poznatiji kao Fazza, a prati ga preko 5,9 milijuna pratitelja, no vrijedi spomenuti i kako ima bezbroj fan grupa. Inače, višestruki je prvak u jahanju, bavi se ronjenjem po špiljama, bicikliranjem, sokolarstvom i, čekaj... POEZIJOM. Pritom, fakat je prokleto sladak, ne?

 

A post shared by Fazza (@faz3) on

3. Princ Sébastien od Luksemburga

Puno ime mu je Sébastien Henri Marie Guillaume, ali vjerojatno će Sébastien biti dovoljno. Ovaj 25-godišnjak je časnik luksemburške vojske, a kako je najmlađi od petorice braće, vjerojatno nikada neće biti kralj (ugh). Neki od njegovih hobija su penjanje, skijanje, plivanje i rugby, a uživa u otkrivanju novih kultura. Misliš li da bi mu Hrvatska bila dovoljno egzotična?

4. Prince Jean Christophe Napoléon Bonaparte

O da, točno taj Napoléon Bonaparte. Ovo je njegov pra-pra-pra-pra (...) nećak i tehnički nije princ, ali je zato Francuz i praktički car, jer je dio tzv. carske kuće. Između ostaloga, Jean ima 31 godinu i LinkedIn profil, jer je pravi profesionalac - pa što misliš da mu pošalješ neku poruku? Možda završite na royal dateu.

 

A post shared by 🐯 (@gabby.montano) on

5. Princ Joachim od Belgije

Ni ovaj princ neće sjesti na tron - prva na redu je njegova rođakinja princeza Elisabeth (koji bed, ha?). Inače, ovaj princ se pridružio belgijskoj mornarici, po horoskopu je Strijelac i obrazovao se u Velikoj Britaniji i Italiji, što zvuči totalno super, čak iako nikad neće postati kralj.

 

A post shared by 🐯 (@gabby.montano) on

 

Photo: Instagram

Komentari 0