Stars

11 puta kad je Rihanna izgledala savršeno, a mi bi bili klauni!

Prekrasna pjevačica danas slavi 29. rođendan, a mi smo pronašli neke od stylinga koje samo ona može nositi

Ono kad je ležerno spustila traper jaknu s ramena i tako napravila najbolji dekolte ikada... i izgledala odlično! Ne samo to, imala je traper minicu, šiltericu kakve nismo nosili sigurno 15 godina i čizme od vinila. A uspjela je napraviti i da na sve to glamurozna chokerica izgleda savršeno. 

 | Autor: Wenn Wenn

Ni na crvenom tepihu ne boji se eksperimentirati. Ova je njena haljina za Grammyje srušila internet. Sigurno se sjećate svih meme-ova koji su se nakon dodjele nagrada pojavili na internetu, a samo Riri može dobro izledati dok "glumi cupcake" u ovoj ogromnoj haljini. KAKO?

 | Autor: X17 X17

OK, za festivale si svi damo malo oduška, ali ne koliko i Rihanna koja je naravno i ovaj put uspjela dobro ispasti na paparazzo fotografijama obučena u sve uzorke svijeta u (u najmanju ruku) neobičnim cipelama i s metalnim topićem (!?).

 | Autor: Wenn Wenn

Svi smo imali fazu u srednjoj školi kad smo nosili crno od glave do pete... Nešto kao Wednesday Addams iz Addams Familyja. Ali pazite sada ovo... Ne znamo je li ovo haljina ili suknja, ali u svakom slučaju baršun je dovoljno upečatljiv, no Riri je naravno odlučila još malo "začiniti" kombinaciju pa navukla i duge rukavice, stavila malo dijamanata i FentyxPuma tenisice. Ne, nismo zaboravili niti na DIJAMANTNU NARUKVICU OKO NOGE. 

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Bunde. Ove sezone svi imamo barem jednu u ormaru. Rihanna naravno nema onakve kakve mi imamo, jer... Zašto bi? Ona svoju dugačku nosi na mušku košulju i kratke bijele hlače. Pročitajte to još jednom, pa pogledajte sliku.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Još malo krzna... i visokih zelenih čizama!

 | Autor: X17 X17

Pa onda još malo... Ovaj put u kombinaciji s "martama".

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

"Pufaste" zimske jakne dovoljno su velike same po sebi. Toliko da nekada u auto stanete samo vi, a suvozač sorry... No Rihanna je predimenzinirani trend dignula na novu razinu. Lakirana zimska jakna čuva je od hladnoće, ali nije joj očito toliko hladno da obuče nešto preko nogu. Cipele nećemo ni komentirati. I na kraju opet, ne razumijemo kako uspjeva to "isfurati".

 | Autor: Wenn Wenn

Ležerni izlazak na večeru za Riri znači ultrakratke hlačice, dugi sako ispod kojeg ne nosi ništa (i sama je priznala da mrzi grudnjake) i savršene štikle. Da, zašto ne...

 | Autor: X17 X17

Ovu jaknu kao da je posudila od P. Diddyja dok je još bio Puff Daddy. I opet je uspjela pogoditi s potpuno neobičnim stylingom.

 | Autor: Wenn Wenn

Na reviji za svoju kolekciju u suradnji s Pumom Rihanna se pojavila u rozom od glave do pete i uspjela je izgledati kao hodajuća Barbika. Mi ne bismo... 

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Riri ti si #goals! Sretan rođendan!

via GIPHY

 

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0