Stars

10 najluđih "Kardashian" momenata koji nam nikad neće dosaditi

Prije točno deset godina emitirana je prva epizoda američkog reality showa o (danas) najpoznatijoj obitelji na svijetu, a u međuvremenu smo od njih stvarno doživjeli sve i svašta...

Voljeli ih ili ne, jedno je sigurno. Kardashiani su najpoznatija obitelj na svijetu. A definitivno su i u top 20 najbogatijih... Na današnji dan, prije deset godina, emitirana je prva ikada epizoda reality serije "Keeping Up With The Kardashians", u produkciji američke TV postaje E! Entertainment, a do danas ovaj je show promijenio povijest reality televizije kakvu znamo.

Ljubavi, prekidi, promjene spolova, vjenčanja, razvodi, porodi, otmice, pljačke, svađe, suze i smijeh - nema što nismo vidjeli i ponekad se zaista pitamo, "što još mogu učiniti?". Kako se čini, puno toga - jer trenutno (doduše nepotvrđeno) čak tri sestre klana Kardashian-Jenner u isto vrijeme čekaju prinove; najstarija sestra hoda s 15 godina mlađim dečkom, a za jednu se šuška da "će ubrzo izaći iz ormara". 

Što god mi mislili o njima, njihovom izgledu, moralnim vjerovanjima i načinu života, jedno je sigurno: Kardashianke su iza sebe imale nevjerojatnu PR i marketinšku stručnjakinju koja je od njih stvorila najunosniji posao stoljeća - mamu, Kris Jenner. Većina javnosti još uvijek vjeruje kako je upravo ona prodala medijima kućni porno snimak svoje (tada 23-godišnje) kćeri Kim, zbog koje su, budimo iskreni, slavne sestre i postale slavne. 

Od tada do danas, svaka sestra ima svoj vlastiti business, vlastiti imidž i vlastitu skupinu neviđeno brojnih obožavatelja. Kourtney, Kim i Khloe, plod su braka Kris Jenner i Roberta Kardashiana, javnosti poznatijeg kao jednog od odvjetnika poznatog američkog nogometaša O.J.Simpsona, koji je bio optužen (i oslobođen!) za brutalno ubojstvo svoje supruge. Sestre također imaju i mlađeg brata Roberta. Nakon njihova razvoda, Kris se ponovno udala, ovoga puta za tada poznatog američkog atletičara Bruce Jennera (danas Caitlyn, jer je promijenio spol) s kojim je dobila još dvije kćerke - Kendall i Kylie. 

Najstarija sestra Kourtney danas ima knjigu o life-coachingu, velika je pobornica zdrave hrane i zdravog življenja te troje preslatke djece koje je dobila iz veze sa (malo je reći) problematičnim dečkom Scottom Disickom.

Kim sve što dotakne pretvori u zlato, pa tako ima i mobilnu igricu, aplikaciju emojija, liniju makeupa, nekoliko naslovnica Voguea, status modne ikone, repera Kanye Westa i treće dijete na putu (putem surogat majke!).

Khloe također iza sebe ima propali brak s bivšim košarkašem, danas je u vezi s još jednim i navodno čeka svoje prvo dijete s njim. Aha, jesmo spomenuli da se Khloe iz ružnog labuda transformirala u pravu fitness inspiraciju?

Njihove mlađe sestre Kendall i Kylie nimalo ne zaostaju uspjehom. Kendall je dio "nove generacije supermodela", a Kylie beauty mogul(ica) čija makeup linija zarađuje basnoslovne cifre. Neki čak kažu da je prešišala svoju sestru Kim po prihodima, a kako se čini uskoro bi je mogla prestići i po broju djece jer u 20. godini čeka svoje prvo dijete s dečkom, reperom Travisom Scottom.

Kad bismo sad opisivali sve drame i zavrzlame ikada koje su se dogodile u ovoj obitelji, ovaj bi se članak pretvorio u doktorsku disertaciju pa sve odlučili odabrati samo 10 najsmješnijih momenata iz ere Kardashiana koje nam nikad, baš nikad, neće dosaditi... Zašto? Shvatit ćeš u nastavku.

Svađa oko Bentleyja

Kim je kupila svoj prvi Bentley i bila je jako ponosna na to. Bentley, Bentley, Bentley... Njenim sestrama Kourtney i Khloe to je jako smetalo i nisu mogle obuzdati malo zeleno čudovište zvano ljubomora pa su je počele provocirati i ismijavati. U jednom trenutku Kim je poludjela i počela udarati Khloe torbicom... Pokušaj ne umrijet od smijeha na ovu scenu: sve zbog jednog Bentleyja.

Ali ne, ne, ipak je ovo pobjednička scena...

"You're doing amazing sweetie"

Ova scena je ušla u povijest. Kim se (polu)gola slika za Playboy, a njena mama Kris ju slika mobitelom i viče "zlato, super ti ide!". Lol. 

Khloe ide u zatvor

Khloe je uhvaćena za volanom u pijanom stanju i dobila je (doduše jednodnevnu) zatvorsku kaznu. Ok, budimo realni, nekoliko sati je sjedila u pritvoru. Ali tijekom vožnje prema policijskoj postaji, Kim je imala selfie session u autu... Ovdje dolazimo do još jedne povijesne rečenice Kris Jenner: "Kim, prestani se slikati, sestra ti ide u zatvor.". 

Kourtney se sama porodila

Prilikom poroda svojeg prvog sina Masona, Kourtney je rukama posegnula prema djetetu i sama ga izvukla do kraja. Znamo da je bila na epiduralnoj, ali svejedno - AUCH!

Kim se više "nikad" ne skida

Nakon što ju je poznati magazin "prevario" i objavio fotke na kojima se vidi više kože nego što je mislila da hoće, Kim je dramatično rekla da se "više nikad ne skida!". Ammmm, nekoliko godina kasnije i gola je na Snapchatu svaki drugi dan....

Scott ugurao novce konobaru u usta

Poludjeli bivši dečko Kourtney Kardashian, u naletu bijesa (i puno promila) ugurao je novac konobaru u usta jer ga "nije slušao". Ultimativni trenutak iz showa koji ne možeš pogledati bez da ne uhvati sram zbog njega...

Kim je izgubila naušnicu

Tijekom odmora na Bora Bori, njezin tadašnji dečko ubacio je Kim u more, a ona je dramatično otkrila da je izgubila svoju dijamantu naušnicu. Drama Dramić. 

I onda ju je sestra Kourtney spustila na zemlju...

Usta Kylie Jenner

20-godišnja Kylie je, vjerovali ili ne, članica Kardashian-Jenner klana s daleko najviše "popravaka" na sebi. Najviše od svega u oči upadaju njene usne kojima je pokrenula ogroman trend u svijetu plastične kirurgije.

Kris ima "alergiju"

Kad smo kod povećanja usana... Postoji cijela teorija da je zapravo mama Kris prva započela s ovim Kardashianskim trendom kada je prije nekoliko godina na jednom od njihovih obiteljskih putovanja dobila "alergiju na hranu". 

Uplakana Kim

Koliko je inače lijepa, toliko je ružna dok plače. U prvoj sezoni showa, sestre su se posvađale i smijale se Kim dok je plakala. Jer ima jako smiješan/ružan izraz lica dok plače.

No, Kim kakva je, danas je od tog istog izraza lica stvorila cijeli business jer doslovno prodaje hoodie majice, emojije i maskice za mobitel sa svojim uplakanim licem!

Photo: Getty Images

Komentari 0