Sprijateljite se sa svojim ormarom i uživajte u slobodi koju vam donosi Braun!

Svaka žena dobro zna koliko dragocjenog vremena znamo izgubiti tražeći odjevnu kombinaciju u kojoj ćemo izgledati i osjećati se fantastično, tako da možemo zakoračiti u novi dan s potpunim samopouzdanjem. Međutim, često upravo ona kombinacija koja bi nam dala dodatan vjetar u leđa ostaje u ormaru...

Bez obzira jesu li tome razlog neželjene dlačice ili naša nesigurnost, često se osjećamo sputano mogućim izborima. Sada s epilatorom Silk-épil 9 žene mogu uvijek imati predivno glatku kožu i zauvijek se pozdraviti s danima obilježenima nedostatkom samopouzdanja!

Ovo ljeto zaboravite na dlačice uz Braun

Počnite uživati u neograničenim modnim izborima uz novi standard izvrsnosti u uklanjanju dlačica koji donosi Braun Silk-épil 9 sa svojom kombinacijom inovacija i vrhunskih funkcionalnosti koje ženama donose najbolje rezultate do sada.

Zavirite i u Braun Silk-epil skin spa svijet prednosti, koji uz epilatore serije 7 (SE7-939E i SE7-921 E) i 9 (SE9-961 i SE 9-969) sadrže eksfolijacijsku četkicu koja poboljšava izgled kože, 4x bolje od od ručnog nanošenja nekog proizvoda za piling.

Do svilenkaste kože lakše no ikada prije

Sada zaista vaša koža uvijek može biti predivno glatka i to puno lakše nego ikada prije zato jer:

1. zahvaljujući 40% široj glavi i tehnologiji pinceta MicroGrip, ovaj epilator hvata više dlačica jednim potezom donoseći brže i učinkovitije rezultate.

2. Braun Silk-épil 9 ima najnoviju zaobljenu geometriju pinceta i pokretnu glavu koja se prilagođava konturama tijela, što znači da može ukloniti 4x kraće i tanje dlačice od voska donoseći četiri tjedna nenadmašne glatkoće.

3. je Braun epilator osmišljen tako da se što lakše uklopi u vaš raspored. Braun Silk-épil 9 je 100% vodootporan i može se koristiti u kadi ili pod tušem za što nježnije iskustvo epilacije.

Veliki sam ljubitelj epilatora Braun Silk-épil 9 jer s njim imam osjećaj da imam rutinu njege kože pod svojom kontrolom. Meka, glatka koža moja je savršena podloga za svaki modni izričaj! Bez obzira nosim li elegantnu dugu haljinu na premijeri filma, ili slatku mini-suknju kada izađem vani s prijateljicama, ili se u ležernoj kombinaciji družim na plaži sa svojom obitelji, Silk-épil 9 pomaže mojoj koži da izgleda fantastično, baš onako kako se i ja osjećam.

                                                                           - Jessica Alba, ambasadorica marke Braun

Neka i ovo ljeto prođe glatko uz Mondo.hr ponudu Braun epilatora!

Photo: None

Komentari 0