Slavljenička kampanja Schwarzkopf Cro A Portera

Bliži se slavljeničko izdanje Schwarzkopf Cro A Portera, a ovosezonska kampanja, tradicija kojom najvažnije modno događanje u Hrvatskoj najavljuje svako svoje izdanje, odiše pomalo sjetnim, a izrazito ženstvenim i elegantnim stilom. Raskošna ljepotica kao sa slikarskog platna, u predivnoj haljini jedne od najdugovječnijih i najuspješnijih domaćih dizajnerica, Matije Vuice, krasi izdanje 25. jubilarne kampanje Schwarzkopf Cro A Portera. U ulozi fotografa našla se talentirana Jelena Balić koja je svojim fotografskim potpisom donijela dašak svježe ženske energije.

Organizacijski i kreativni tim najpoznatijeg modnog zbivanja vrlo emotivno i s velikim entuzijazmom radi na svim detaljima jubilarne sezone.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić

Pripreme su u punom tijeku, a posebna se pažnja usmjerila na kampanju koja će obilježiti ovu specijalnu sezonu. Za zaštitno lice odabrana je mlada Hana Fort Mlakar, novo modno lice nesvakidašnjeg, aristokratskog izgleda iz agencije Talia model. Zbog prirodno crvene kose, porculanske puti te sivo-plavih očiju, djeluje nestvarno, a s obzirom da je joj je ovo prvi manekenski aranžman, sjajno se snašla pred kamerom. U haljini Matije Vuice, stalne članice Cro A Porter obitelji, te predvođena idejnim začetnikom i umjetničkim direktorom Schwarzkopf Cro A Portera, Viktorom Dragom, izvrsno je preuzela zaštitnu ulogu ove slavljeničke kampanje.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić

Što se više približavamo datumu održavanja sve smo emotivniji i sa velikim entuzijazmom proživljavamo organizaciju 25. Schwarzkopf Cro A Portera. Tek sad postajemo svjesni koliko toga smo napravili, koliko kampanja smo osmislili i realizirali. Matija je s nama od početka, a s obzirom da ove godine predstavljamo potpuno novi koncept, unijeli smo dašak novosti u cijelu kampanju angažiravši talentiranu Jelenu Balić te jedno potpuno novo lice, mladu Hanu Fort Mlakar“, objasnio je Viktor Drago, idejni začetnik, umjetnički direktor i producent Schwarzkopf Cro A Portera.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić

Za make up kampanje bila je zadužena Tena Bašić, a za frizuru Filip Šalković. Fotografije potpisuje Jelena Balić. 25. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Hrvatske obrtničke komore. Najatraktivnija imena domaće modne scene u dva dana održavanja, 26. i 27. ožujka u Studiju 2 zagrebačkog Jadran filma pokazat će najbolje od hrvatskog dizajna za ovu sezonu.

U galeriji detaljnije pogledaj fotografije...

Photo: Jelena Balić

Komentari 0