1/8

Slatka poput kolačića: Ella Dvornik u kolekciji Cupcake

Dizajner Zoran Aragović za svoj brand BiteMyStyle na ovosezonskom Bipa Fashion.hr-u predstavio je kolekciju pod nazivom Cupcake za sezonu proljeće/ljeto 2016. a u kampanji se pojavila divna Ella Dvornik.

Kolekcijom dominiraju geometrijski uzorci poput prugi, točki, cik-cak ili pak svevremenski pepita uzorak. U prevladavajuće crno-bijele kombinacije, dizajner na svoj prepoznatljivi način unosi i druge boje poput sladoledne roze i žute te nešto jače nijanse zelene i plave koje su stvarajući kontrast još malo razigrale ovu modnu priču.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Aragović nudi čitavu lepezu odjevnih predmeta i to onih idealnih za dnevne kombinacije poput voluminioznih suknji midi dužine i trendovskih bomber jakni pa sve do korzet haljina idealnih za večernje izlaske.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Svoju šarenu modnu bajku dizajner je upotpunio mini kolekcijom torbi izrađenih od pleksiglasa i umjetne kože te u suradnji s Azilom Dumovec dizajnirao je majice s printom pop art psića što se savršeno uklopilo u ideju kolekcije te joj dalo pravi damski chic pečat. Aragovićeva vizija žene kroz ovu kolekciji je pomalo nostalgična, naglašenih retro i vintage elemenata ali ujedno i ženu koja vrlo vješto i hrabro kombinira prošlost s modernim elementima i stvara svoj prepoznatljivi i upečatljivi stil.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Reviju je nosila šarmantna Ella Dvornik s kojom dizajner surađuje već dugi niz godina i upravo je Ella mlada urbana djevojka koja utjelovljuje estetiku Cupcake kolekcije i upravo je ona zvijezda nove BiteMyStyle kampanje.

Photo: Karmen Poznić

Komentari 0