1/7

Slastičarnica Millennium je za svoj jubilarni šesnaesti rođendan priredila pravo sweet sixteen slavlje

slastičarnica Millennium proslavila je svoj šesnaesti rođendan i iznenadila svoje goste brojnim slatkim iznenađenjima. Podijelilo se tisuću kuglica sladoleda za tisuću divnih trenutaka koji su se proveli na slatkoj strani Bogovićeve.

Slastičarnica Millennium svoja je vrata otvorila prije punih šesnaest godina i zauvijek promijenila centar Zagreba. „Mala punoljetnost“ proslavila se u znaku sweet sixteen rođendana s tisuću kuglica sladoleda, posebnim rođendanskim punčem, vrhunskim DJ-em i šarmantnim hostesama. Hostese su na rolama dijelile slavljeničke tuljce za kornete po centru grada, kako bi stigle podijeliti tisuću komada, a zatim je kornete punilo osoblje Millenniuma kojem nije ponestajalo slavljeničkog raspoloženja, kao ni sladoleda.

 | Autor:

„For our 16, grab your ice cream“ poruka izmamila je osmijehe na lica malih i velikih. Po svoj sladoled došle su i dvije kakadu ptice – zamaskirani zabavljači obližnjeg uličnog festivala koji su izazvali opće oduševljenje svih prisutnih. Osim sladoleda, nitko nije propustio priliku za fotografiranje sa slavljeničkim Millennium Instagram okvirom.

 | Autor:

Gosti su imali priliku vidjeti novi izgled omiljene slastičarnice koji je predstavljen prije nešto više od mjesec dana te isprobati nove okuse kolača, sladoleda i raskošnih torti. Ako ste propustili naš rođendan, pozivamo vas da što prije posjetite najveću slastičarnicu u Hrvatskoj, a odnedavno službeno i u Europi, te na prostranoj terasi ili u mirnoj unutrašnjosti od 700 m2 uživajte u vrhunskim slasticama koje je osmislio svjetski poznat i priznat chef slastičar - Raffaele Sergio Figliola.

Photo: None

Komentari 0