Sienna Miller novo lice netom predstavljenog Forda Mustang

Ford Motor Company u četvrtak 5. prosinca je predstavila novi Ford Mustang - prvi Mustang u povijesti koji će ići u prodaju u Europi nakon skoro 50 godina od početka proizvodnje.

 | Autor:

Izvršni predsjednik Bill Ford je u Barceloni u Španjolskoj predstavio publici sastavljenoj od oko 2.500 novinara, trgovaca i zaposlenika novi Mustang na posebnom Fordovom događaju 'Go Further' - jedan je to od šest gradova diljem četiri kontinenta, gdje je novi Mustang istovremeno predstavljen. 

 | Autor:

Novi Ford Mustang fastback i kabriolet modeli obećavaju razinu svjetske klase performansi i profinjenosti, istovremeno obuhvaćajući Mustangovih 50 godina baštine i statusa globalne ikone. Više od 9 milijuna Mustanga je prodano od prvog predstavljanja 1964. U svijetu najviše 'lajkano' vozilo na Facebooku, Mustang je imao tisuće nastupa na filmu, televiziji, glazbi i video igrama te je jedno od 25 novih vozila koja će Ford lansirati u Europi u idućih pet godina .

 | Autor:

Novi Mustang je razvijen imajući na umu vrhunske performanse, vozne dinamike i upotrebljivost – a uključuje i značajnu količinu naprednih praktičnih rješenja za vozača te tehnologije koje mu služe kao pomoć. Dizajn čistih linija i Mustangovog fastbacka i kabrioleta evocira važan karakter automobila, zadržavajući ključne elemente dizajna klasičnog Mustanga koji su obožavateljima širom Europe oduvijek prepoznatljivi, uključujući dugu oblikovanu haubu i kratak stražnji dio, a sve uz suvremenu izradu.

 | Autor:

Način na koji Mustang izgleda, vozi i zvuči je ključ za iskonski doživljaj. Ford Mustang pruža izvrsne mogućnosti snage i konfiguracija karoserije, rafinirane kako bi ispunile očekivanja europskih vozača vezanih za vozne dinamike. Ima potpuno novi prednji i stražnji sustav ovjesa. Na prednjoj strani, novi opseg podokvira pomaže ukrutiti prednju strukturu, uz smanjenje mase, pružajući snažan temelj za predvidljiviju kontrolu kola upravljača vozila što pogoduje rukovanju, upravljanju i vožnji.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0