1/8

Sheriff & Cherry predstavljaju nove sunčane naočale

Nakon što je prije nekoliko tjedana na svom blogu objavila fotografije na kojima nosi sunčane naočale brenda Sheriff & Cherry, glazbenica Rihanna još je jednom potvrdila svoju ljubav prema ovom najtraženijem hrvatskom brendu. No, Rihanna je samo jedno od imena sa svjetske A liste poznatih koji obožavaju i nose ove sunčane naočale, uz bok hrvatskim ljubiteljima mode.

 | Autor:

Odličan je ovo uvod u Sheriff & Cherry događaj koji nas idućeg tjedna očekuje u Zagrebu tijekom kojeg će svjetski poznate i tražene sunčane naočale biti predstavljene i domaćoj publici. Naime, Galerija Kranjčar na zagrebačkom Kaptolu od 27. do 31. svibnja postat će privremeni Sheriff & Cherry dom! Tamo će bit organiziran privremeni, petodnevni  Sheriff & Cherry Showroom uz predstavljanje najnovije kolekcije sunčanih naočala uz izložbu fotografija i instalacija 'Sheriff & Cherry + Synchrodogs'. Ulaz na sva događanja je slobodan, a očekuje vas pet dana sunčanih naočala, mode, fotografije, glazbe, hrane i odlične zabave.

 | Autor:

Ovaj događaj ujedno je i najava For 2013. glazbenog festivala koji se od 21. do 23. lipnja ove godine održava na otoku Hvaru! Naime, u sklopu zagrebačke prezentacije najnovije kolekcije sunčanih naočala Sheriff & Cherry na programu su i ranovečernji nastupi poznatih domaćih DJ-a i glazbenika. 

 | Autor:

Synchrodogs su umjetničko-fotografski dvojac iz Ukrajine - Tania Shcheglova i Roman Noven koji kreiraju nekonvencionalnu umjetnosti koja je spontana, snažna i otkačena. Za svoju pred-jesenju (pre-fall) kolekciju 2013. Mauro Massarotto za Sheriff & Cherry i stilist-superstar Mark Vassallo udružili su snage s ovim umjetničkim parom kako bi stvorili nešto posebno, snažno i nadasve dlakavo.

 | Autor:

Rezultat suradnje jest umjetnički projekt fotografija i instalacija koje prikazuju Sheriff & Cherry kroz oči Synchrodogsa. Ovaj projekt jedan je od prvih 'suradničkih projekata' koje Sheriff & Cherry planira realizirati u budućnosti, nakon već uspješnih suradnji koje su ostvarili s ekipom iz Wooufa i s The Presets.

 | Autor:

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije najnovije kolekcije Sheriff & Cherry sunčanih naočala...

Photo: None

Komentari 0