12. srpnja 2013.

Severina i Tag Heuer nastavljaju uspješnu suradnju

Nakon što je prije nekoliko mjeseci uspješno promovirala žensku kolekciju Tag Heuer satova Link Lady, Severina i ova uspješna švicarska urarska kompanija odlučili su nastaviti svoju suradnju.

 | Autor:

Spoj švicarske preciznošću te Severinine profinjenosti na najbolji će način udahnuti dio njene osobnosti i glamura kolekciji koju su za nju pripremili iz Tag Heuera te svijetu satova donijeti jedinstvenu dozu glazbenog luksuza.

 | Autor:

Severini će tako na zapešću ruke zasjati satovi iz kolekcije 'Formula Steel & Ceramic', koji baš poput naše glazbene zvijezde odišu ženstvenošću i mističnom romantikom. Zbog svog izgleda, posebnog načina izrade, ali i detalja ovi satovi odlično će se uklopiti u svakodnevni Severinin outfit bez obzira odluči li se za otmjeni, sportski ili ležerniji styling.

 | Autor:

Tag Heuer je za Severinu pripremio dva modela, 'Bijelu Formulu', kvarci sat, spoj čelika i bijele keramike, oplemenjen s 35 dijamanta, koji će se savršeno uklopiti uz Severininu gracioznost te 'Crnu Formulu', koju pokreće automatski mehanizam, a spoj je kombinacije čelika i crne keramike te čak 60 dijamanata koji potvrđuju njegovu iznimnu finoću izrade i elegancije.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0