08. listopada 2015.

Šest lica stvarnosti by Barbara Repe

Zvonimir Ferina.

Šest godina uspješnog bloga ar-ar obilježebi he još jednim u nizu karakterističnih editorijala. Ovaj put Barbarina priča inspirirana je maskenbalom, maskama koje skidamo i stavljamo svakog dana...

Poznati hrvatski modni blog ar-ar, koji vrijedno i s ljubavlju stvara stilistica Barbara Repe, početkom listopada slavi 6. rođendan.

Kako bi obilježila još jednu godišnjicu svog uspješnog modnog bloga, Barbara Repe je, kao i svake godine, snimila zanimljiv modni editorijal. U ovome, koji je nazvala "Masquerade", poigrava se remek-djelima poznatih hrvatskih dizajnera te ih prezentira na svoj specifičan način

 | Autor: Zvonimir Ferina Zvonimir Ferina

Riječ je o pomalo mračnijem, grotesknom, editorijalu prepunom eklektičnih i bogatih detalja, u kojem Barbara priča o licima stvarnosti.

- Inspiracija za editorijal bili su mi maskenbali tijekom kojih stavljamo maske i pretvaramo se u nekog drugog, no, zapravo, pokazujemo sebe u različitim dimenzijama. Prikazujem slojevitost karaktera, 'maske' koje nam služe kao barijera od 'izvanjskog svijeta' te kako se mijenjamo u različitim situacijama. Zaštićeni maskama, pokazujemo novo lice svijetu te otkrivamo sebe - objasnila je stistica.

 | Autor: Zvonimir Ferina Zvonimir Ferina

Vrhunske dizajnerske komade Matije Vuice, Boudoira, Ivice Skoke i Larie, Barbara je za potrebe snimanja editorijala kombinirala s vintage i H&M high street komadima te ispričala ovu malu modnu priču. Prostor za snimanje editorijala ustupilo je Kino Europa, a fotografije je zabilježio talentirani fotograf Zvonimir Ferina. Za neobičan i nesvakidašnji make-up zaslužna je vizažistica Kasandra Draganić.

Komentari 0