Senzacionalna kolekcija Borisa Banovića

Nakon što je prošle godine ostvarila iznimno uspješnu suradnju s Martinom Feljom, ove godine vlasnica Wedding Cityja Dea Olup predstavlja ekskluzivnu kolekciju vječanica s potpisom Borisa Banovića.

Još nam se nije sleglo oduševljenje od sjajnog iskustva s Martinom Feljom, a već smo u fantastičnoj atmosferi koju svojom kretivnošću stvara Boris Banović! On točno zna kako od žene napraviti divu i učiniti je savršenom za njen najsretniji dan u životu. Ovo je prvi Banovićev „izlet“ u svijet vjenčanja i mi smo oduševljeni!“ – kaže Dea Olup

 | Autor:

Svoju kolekciju vječanica Boris Banović premijerno će predstaviti na reviji u subotu u 18:00 sati u Wedding Cityju, a u sklopu Wedding EXPO-a, najvećeg sajma vjenčanja u regiji. Osim njegovih senzacionalnih modela posjetitelji revije imati će prigodu pogledati novitete ugledne modne kuće Vesna Sposa te glasovite brendove poput Ane Milani i Demetriosa.

 | Autor:

Ekskluzivna trgovina Wedding City od prvog dana svog postojanja nezaobilazno je mjesto kada su u pitanju oprema za vjenčanja i svečane prigode. U luksuznom prostoru na više od 750 m2 buduće mladenke mogu razgledati i isprobati najnovije modele svjetskih brendova sedam dana u tjednu do 21 sat, a kada je u Westgateu popularni Late Night Shopping trgovina je otvorena do 23 sata petkom i subotom. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0