Seksi modelima najavljen Dreft Fashion Week Zagreb

Sve je spremno za novo izdanje najdugovječnijeg hrvatskog modnog događanja 22. Dreft Fashion Weeka Zagreb (jesen/zima 2014/15) na kojem će od 7. do 9. svibnja u zagrebačkom Hypo Centru svoje kolekcije predstaviti ponajbolji domaći dizajneri, kao i brojna svjetska modna imena s međunarodnih Fashion weekova poput londonskog, pariškog, milanskog, newyorškog i madridskog.

Ako je suditi prema najavnoj kampanji Dreft Fashion Weeka Zagreb - pred nama je itekako intrigantan, kreativan i zabavan modni tjedan.

 | Autor:

Naglasak je stavljen na umjetničku crno-bijelu fotografiju, a zvijezde kampanje su prelijepe i senzualne Iva Katrapeli, Anamarija Stišćak, Petra Frković, Rahela Barić i Lana Kuduz koje su na fotografijama u potpunosti bez odjeće. Naime, poanta kampanje je upravo staviti naglasak na odjeću u koje će hrvatski i inozemni modni dizajneri odjenuti zaštitna lica, ali i sve modele na ovosezonskom DFWZ. U središtu kampanje su modeli koji već sezonama nose Dreft Fashion Week Zagreb te su mnogim dizajnerima postale muze. Anamarija, Petra, Iva, Rahela i Lana tako danas ne nose ništa, no to će se promijeniti već 7. svibnja kada će ih dizajneri obojiti svojim kreacijama za sljedeću sezonu.

 | Autor:

Direktorica Dreft Fashion Weeka Zagreb, Sarah Josipović prokomentirala je kampanju: "Cijela ideja kampanje je staviti naglasak na kolekcije dizajnera koje ćemo imati prilike vidjeti na DFWZ-u. Tako nagim tijelima želimo pažnju usmjeriti upravo na ono što će ti isti modeli nositi tijekom tri modna dana. Iako se početna ideja kretala isključivo oko cijelih tijela kao praznih skica koje će tek dizajneri doraditi, nacrtati i obojiti, što ćete na samom DFWZ-u imati prilike i vidjet), usred snimanja shvatili smo da imamo i sve potrebno da fotografijom odamo počast kultnoj fotografiji supermodela još kultnijeg fotografa Petera Lindberga i snimimo našu varijantu te fotografije. Tako su Lana, Rahela, Anamarija, Petra i Iva postale naši supermodeli."

Čak 25 modnih revija čeka nas u nikad uzbudljivija tri modna dana u centru Zagreba, u Hypo Centru. Tako će za prave umjetničke performanse biti zaduženi Stasha Čimbur koja će svojom Generalnom probom otvoriti novo izdanje DFWZ-a, Ivana Popović, ali i Zjena Glamočanin. Seksi kolekcije očekujemo od Ivančice Hrustić i novog imena na našoj sceni Larie by Marina Lacković dok će se Monika Sablić na DFWZ-u predstaviti po prvi put te svojom novom kolekcijom sigurno opravdati status miljenice publike i pravih fashionistica.

Predstavnici ženstvene klasike Iggy by Iggy Popović, Iva Karačić, Irena Berišić Turk i Natalija Smogor, kao i nešto avangardnije Simone Manojlović i Ana Kujndžić, svojim će kolekcijama oduševiti mnoge, a mlade snage predstavljat će bivše pobjednice Dreft Next Generation natječaja Kralj & Krajina for Trendcy, kao i prošlosezonska pobjednica Sara Lončarić. Svjetsku modnu scenu predstavljat će Paper London, Tzuji, Liz Black i Fabryan iz Londona, Avaro Figlio iz Milana, The Wandering Collective iz Barcelone, Mandali Mendrila iz New Yorka te Maison Marquise for Trendcy iz Budimpešte. Za veliko finale pobrinut će se Toni Rico sa svojom show-revijom pod nazivom "I don't give a f***".

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0