Saznajte kako odabrati savršenu maskaru

Maskare popularnog brenda Aura potražite u dm-u

Maskara je možda jedna od najčešće korištenih make-up proizvoda, koju gotovo svaka žena nosi u svojoj kozmetičkoj torbici. Čak i ako se odlučite za minimalni make-up kako biste postigli nude look, vjerojatno ćete staviti maskaru kojom je lako u nekoliko poteza istaknuti prirodnu ljepotu očiju. Naravno, jako je bitno da je maskara koju koristite kvalitetna te da odgovara vašim potrebama. U dm-u su u ponudi maskare omiljenog brenda kozmetike Aura, a možete birati između tri vrste Aura maskara ovisno o tome što želite maskarom postići.

 | Autor:

Maskara za volumen

Ako želite što gušće trepavice, onda je maskara Aura Volume pravi pogodak. Uz posebno kreiranu kremastu formulu i četkicu koja osigurava lako nanošenje, gušće trepavice moguće su već u jednom potezu, a pri nanošenju se neće stvoriti neželjene grudice. Zahvaljujući izrazito intenzivnim crnim pigmentima trepavice su savršeno guste i definirane, a maskara Aura Volume potrajat će cijeli dan i neće se razmazivati.

Maskara za dulje trepavice

Ako želite produljiti trepavice, u dm-u potražite maskaru Aura Length. Zahvaljujući laganoj teksturi i posebno kreiranoj četkici od silikona postići ćete savršenu ekstenziju i definiciju trepavica. Oblik četkice posebno je prilagođen, a maskara se njome nanosi tako što zakrivljenom stranom četkice najprije obuhvatite svaku trepavicu i definirate je, a zatim ravnijom stranom četkice izvlačite dužinu pojedinačne trepavice. Rezultat su definirane i dugačke trepavice.

 | Autor:

Multifunkcionalna maskara

Ako pak ste ljubitelj i gušćih i duljih trepavica i ako ste uz to u stisci s vremenom, onda je naša preporuka maskara Aura All in 1, koja će u jednom potezu učiniti sve kako bi trepavice izgledale savršeno. Ona ima četkicu s gusto raspoređenim dlačicama koja nanošenjem samo jednog sloju pruža 3D izgled trepavica te vam osigurava volumen, dužinu i savršeno uvijene trepavice.

Sigurni smo kako ćete među maskarama Aura u dm-ovoj ponudi pronaći svoj izbor od kojeg se nećete odvajati i uz koje će vaše trepavice savršeno uokviriti vaš pogled. Svratite do dm-a i provjerite cjelokupnu ponudu brenda Aura, jer tamo vas čeka još mnogo make-up poslastica.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

 

Photo: None

Komentari 0