18. svibnja 2019.

Savjeti za čist i mirisan dom

PR/WhatsApp.

U dm-u potražite sve što vam treba za blistavo čisti dom

Briga o obitelji i zdravlju podrazumijeva da mjesto gdje se boravi, ali i ono što ukućani odijevaju, bude uredno, svježe i čisto jer takav osjećaj svježine čini nas zadovoljnijima. Svakodnevne kućne obveze oduzimaju uz poslovne obaveze dosta vremena, no i taj posao možemo shvatiti kao relaksaciju i raspodijeliti ga među ukućanima. Svi se bolje osjećamo kada osjetimo čistoću i miris prostora u kojem boravimo, na opranoj odjeći ili posteljini.

Mirisno rublje

Preporuka je posteljinu mijenjati najmanje jednom tjedno i prati je na 60 stupnjeva, kako bi se spriječila vladavina grinja. Odjeću peremo na temperaturi ovisno o tome koliko je uprljana. Pri tome je jasno da donje rublje peremo na većim temperaturama, a ostalo na oko 30 do 40 stupnjeva pri čemu svakako treba pogledati etiketu na odjevnom predmetu. Za čisto i mirisno rublje preporučujemo vam Ariel kapsule za pranje rublja i Lenor Unstoppables mirisne perlice za rublje koje po povoljnijim cijenama možete potražiti u dm-u u sklopu koncepta Dobre cijene u svako vrijeme.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Savršeno čisto posuđe

Posuđe nakon kuhanja i obroka ne bi trebali držati dugo u sudoperu kako se ne bi skorili slojevi hrane. Perete li ga ručno, koristite blage deterdžente koji neće oštetiti kožu ruku, a ako koristite perilicu posuđa, za dodatan sjaj i svjež miris može se dodati i jedna do dvije kapi eteričnog ulja. U dm-u možete pronaći i Finish Quantum max tablete za perilicu posuđa koje će vaše posuđe održavati čistim, a tu je i Somat čistilo za perilicu posuđa jer i perilicu ponekad treba očistiti od nakupljenih naslaga nečistoće.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Svježina u domu

Za kućni ambijent ispunjen svježinom preporučujemo vam da svaki dan barem jednom provjetrite prostorije, a uz Ambi Pur Lenor Gold osvježivač prostora u spreju kojeg možete nabaviti u dm-u vaš će dom biti ispunjen blagim i ugodnim mirisom svježine.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ususret traženoj čistoći u dm-u možete potražiti sve što vam treba za blistavo čisti dom, a ako se tijekom svibnja opskrbite odabranim proizvodima za domaćinstvo u vrijednosti od 150 kuna ili više, na poklon ćete dobiti i jednu od knjiga najpoznatije hrvatske dizajnerice interijera Mirjane Mikulec: "Od ideje do realizacije" ili Mali stanovi".

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Fcebook stranici.

Komentari 0