04. travnja 2014.

Satovi za simfoniju emocija u svakom trenutku

1/7

Odnos koji mnoge žene imaju sa svojim satom vrlo je poseban. Uz taj mali svevremenski dragulj često vežu najljepša sjećanja i trenutke istinske sreće. Odabir idealnog sata često poistovjećuju s traženjem vjernog suputnika, onog kojeg zauvijek žele zadržati uz sebe i koji je odraz osobnosti, svjetonazora i posebnog stila.

Freywille sat ultimativan je izbor za sve žene koje istinski uživaju u životu te se pogledom na brojčanik žele podsjetiti na dragocjenost svakog trenutka i simfonije emocija koje donosi sa sobom.

 | Autor:

Upečatljiv spoj klasične umjetnosti, jedinstvenog nakita od emajla i nepogrešivog švicarskog ETA quartz mehanizma odražava harmoniju  istinskog glamura s vrhunskom funkcionalnošću.

 | Autor:

Suptilna integracija detalja koji su obilježili povijest dizajna satova i njihova suvremena interpretacija odražava se u dva prelijepa Freywille modela u obliku  narukvica, Round i Oblong.

 | Autor:

Elegantno oblikovani uz koloristične prepoznatljive Freywille motive osigurat će nježan dodir savršenog luksuza svakom zapešću.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0