Sam svoj majstor rokovnik

Cerovski Print Boutique poznata je tiskara koja svoje usluge sve više razvija u smjeru digitalnih tehnologija, spajajući ih s vrhunskom kvalitetom tiska na kreativan način. Tradicionalno poznati po svojim inovativnim godišnjim rokovnicima, Cerovski Print Boutique predstavlja novo, revolucionarno rješenje - "sam svoj majstor rokovnik".

Time svatko dobiva mogućnost dizajniranja vlastitog, osobnog rokovnika koji će biti odraz vaše osobnosti i kreativnosti. U odnosu na prošlogodišnji rokovnik koji je bio personaliziran imenom i bojom naslovnice koja se generirala prema datumu rođenja vlasnika, ovogodišnji ide još par koraka dalje, uključujući kupca u uzbudljiv proces izrade i to iz udobnosti njegovog vlastitog doma.

 | Autor:

U suradnji s timom koji čine dizajn studio Bunch, copywriter Jakov Vilović iz agencije Utorak te web developeri Unex DOP i 3u1, Cerovski Print Boutique razvio je aplikaciju www.planner.printcerovski.com kroz koju možete jednostavno i brzo dizajnirati i naručiti svoj jedinstveni rokovnik. Aplikacija vam omogućuje upisivanje kreativnog naziva rokovnika, izbor između 16 različitih boja naslovnice, 11 boja platna na hrbtu, te četiri boje pokazne trakice, kao i odabir 80 od ukupno 200 unutrašnjih stranica. Bez obzira jeste li “poslovnjak”, “kreativac” ili “digitalac” u duši, rokovnik se prilagođava vašim željama. Povrh toga, rokovnik će vas iznenaditi čestitkom na dan vašeg rođendana!

 | Autor:

Aplikacija je dvojezična, što znači da i vaš rokovnik može biti na hrvatskom ili engleskom jeziku, a cijena mu je 187 kn. Pustite mašti na volju, igrajte se bojama i osmislite svoj unikat. Iskoristite ga kao poklon dragoj osobi ili poslovnom partneru. Danas nitko ne može odoljeti ovakvom must have poslovno-modnom dodatku.

Photo: None

Komentari 0