1/7

Sajam mode u centru Zagreba

Sredina svibnja i ove godine rezervirana je za najveći regionalni sajam mode koji će se pod generalnim pokroviteljstvom brenda Perwoll, od 16. do 19. svibnja održati u samom centru Zagreba, i to na čak dvije lokacije – na Trgu kralja Tomislava, u sklopu jednog od najljepših zagrebačkih parkova te na popularnom Cvjetnom trgu.

 | Autor:

Perwoll Zona 45 novi je naziv sajma mode javnosti  poznatog pod imenom Fashion.hr Industrija, a novo ime simbolizira upravo regionalni karakter sajma i modnu scenu koju obilježava 45. geografska paralela koja prolazi kroz Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, zemlje koje su i inicijatori projekta. 

 | Autor:

Centar metropole na čak četiri dana preuzeti će tako i ulogu centra regionalnih modnih zbivanja, a svi modni zaljubljenici uživati će u bogatoj ponudi više od 150 izlagača koji dolaze iz svih krajeva Hrvatske, ali i Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

 | Autor:

Zagrepčani i posjetitelji grada Zagreba imati će priliku u proljetnom ugođaju osjetiti puls grada, uživati u atraktivnim kolekcijama najjačih dizajnerskih snaga u regiji, ali i originalnim modnim proizvodima kreativaca čije vrijeme tek dolazi, pogledati modne revije na otvorenom te radove mladih dizajnerskih nada koji će se predstaviti u sklopu hvaljene platforme LIFT by Perwoll, uživati u izložbama, fashion lounge zoni, sudjelovati u kreativnim radionicama i humanitarnim akcijama te sačuvati uspomene na vrhunski provod u Zagrebu.

 | Autor:

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije s prošlogodišnjeg modnog sajma...

Photo: None

Komentari 0