Rosie Huntington Whiteley novo je zaštitno lice 'uggsica'

Brend je najavio velike promjene u novoj kolekciji, a Rosie je odabrana kao zaštitno lice jer je velika obožavateljica njihove obuće

Ukoliko danas poričete da ste ikad nosili nekoć jako popularne uggsice, s veseljem najavljujemo velike promjene koje su se dogodile u brendu. Uz potpuni makeover njihove obuće, brend je potpisao suradnju s nekim najvećim slavnim fashionisticama, uključujući Rihannu, sestre Kardashian-Jenner, a sada i sa supermodelom/glumicom RosieHuntington Whiteley, koja će biti zaštitno lice za njihovu jesensku kampanju.

 | Autor: ugg ugg

Sve je to dio nadolazećeg rebrendiranja i jako smo znatiželjni kako će to sve izgledati. "To će biti najveće re-lansiranje brenda u njegovoj 37-godišnjoj povijesti," najavila je Alice Hampton, senior direktorica globalnih operacija brenda. Rosie je odabrana kao zaštitno lice zbog svoje ljubavi prema Uggsicama kao i zbog svoje tople i privlačne osobnosti, a vjeruju i da upravo ona može najbolje približiti novi stil Uggsica široj publici. Iz ovoga što za sad možemo vidjeti, izgleda da osim čizmica, kolekcija uključuje i natikače.

 | Autor: ugg ugg

A izgleda da je i Rosieina ljubav prema brendu stvarna. "Odrasla sam na farmi u Velikoj Britaniji i uvijek imam bar jedan par uggsica. One su dio mog aktivnog i avanturističkog životnog stila.", izjavila je manekenka za WWD. "Nosim ih dok šetam pse po plaži, uvijek su mi u prtljažniku auta kada sam na putovanju, a obuvam ih i doslovno svakog jutra."

Izgleda da Ugg ponovno pokušava 'zaraziti' modni svijet svojom obućom, a hoće li im to uspjeti, pokazat će vrijeme.

Photo: ugg

Komentari 0