Još samo danas: Podijeli priču i osvoji vrijedne nagrade

Svatko od nas doživio je posebnu čaroliju romantičnih trenutaka. Romantične klupice, noćne šetnje ulicama Gornjeg grada, ležanje u travi uz milovanje jutarnje rose, promatranje zvijezda ili nešto drugačije

Prisjetite se posebnim trenutaka koje ste proveli sa svojom voljenom osobom koje vam još dan danas izmame osmijeh na lice. Podijelite ih s nama i sudjelujte u posebnom nagradnom natječaju koje smo još u veljači pokrenuli u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba. Sada romantičan Zagreb ima i svoj nastavak.

Zagreb je grad koji odiše modernošću, glamurom i romantikom te iz godine u godinu sve više oduševljava brojne turiste koji upravo Zagreb svrstavaju na svoju turističku kartu destinacija koju žele posjetiti. No nisu samo muzeji, kazališta i arhitektura ono što ih privlači… Zagreb otkriva posebnu čar skrivenih kutaka samo za dvoje u kojima možete uživati u svojoj ljubavi i romantici. Gornji grad, Tomislavac, Zrinjevac, Maksimir i drugi prekrasni dijelovi grada savršeni su za stvaranje nezaboravnih trenutaka u dvoje. Podijelite svoju priču s nama. Možda nekoga inspirirate, možda nekog potaknete na velike ljubavne pothvate, a možda ćeš baš ti biti sretan dobitnik nagrada koje smo pripremili.

Što možete osvojiti?

- Posebno slatko iznenađenje iz Magnolija slastica koje poklanja tortu iz svoje ponude koja će biti idealna za romantični sastanak
- Kvalitetna vina za nju i njega vinarije Josić
- Romantičnu večeru u restoranu Kaptolska klet gdje ćete uživati u vrhunskoj hrani i čaši vrhunskog vina

Kako sudjelovati?

Sasvim je jednostavno i zahtjeva samo nekoliko trenutaka vaše pažnje. Na adresu romanticni@budi.in pošaljite nam fotografiju zagrebačke lokacije i kratku priču Vašeg romantičnog trenutka koji Vas veže uz tu lokaciju.

Fotografije i priče možete slati do kraja rujna, a mi ćemo svaki mjesec nagraditi one najbolje, najkreativnije i najromantičnije priče.

U kreiranju posebne romantične priče Zagreba pomoći će nam i naši sponzori HT, Jana, Ledo, Labud i Centar Kaptol koji u lipnju pripremaju posebne romantične lokacije.

Više samom natječaju pogledajte ovdje!

Kartu romantičnih lokacija pregledajte na Budi.in specijalu!

Photo: arhiva

Komentari 0