Romantična kombinacija: kožna torba + Guerlain Idylle na poklon

Kako dvije ljubavi spojiti u jedno? Kombinacijom torbe i mirisa to je moguće. Odaberite torbu iznad 399 kn, a Mondo.hr vam poklanja Guerlain Idylle miris.

Možete li pretpostaviti koja bi kombinacija zasigurno svakoj ženi izmamila osmijeh na lice? Mi smo nakon dužeg traganja otkrili idealnu kombinaciju pa smo za sve ljubiteljice kvalitetnih torbi pripremili odličnu akciju – uz svaku kožnu torbu iz ponude, Mondo.hr vam na na poklon šalje Guerlain Idylle miris. Miriše na dobro, je li tako?

Kožne torbe snižene do 50%

Male, velike, crne, smeđe, crvene... Torbi nikada previše, ponekad su baš one ''točna na i'' svakom outfitu. Mondo.hr je za vas izdvojio kožne talijanske torbe po akcijskim cijenama nižim do 50%. Tražite li resice, modele na preklop, s dužim ili manjim remenom – vrijeme je da provjerite našu ponudu.

Iznenađenje uz svaku kupljenu torbu

Ljeto je najbolje dozvati omiljenim mirisom, a Guerlain Idylle zasigurno je jedan od takvih. Već sam njegov naziv poziva na idilu, a romantična priča unutar koje je stvoren, zavest će svaku ljubiteljicu francuskih mirisnih nota.

Posjetite Mondo.hr i odaberite svoju kožnu torbu iznad 399 kn i zavedite romantičnim Guerlain mirisom koji dobivate na poklon.

Photo: None

Komentari 0