1/14

Robert Sever s kolekcijom Angie proslavio 15 godina karijere

Rođendanska kolekcija Roberta Severa izrazito je nosiva, a istovremeno eklektična i moderna

Drugog dana BIPA FASHION.HR-a, pistom je prošetala slavljenička kolekcija Roberta Severa – Angie i osvojila poklonike poznatog dizajnera. Robert Sever proslavio je 15 godina karijere i predstavio bogatu kolekciju koja zajedno s nakitom i torbama nudi stotinjak novih artikala, koji će se u prodaji naći već tjedan dana nakon revije.

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

Cijela kolekcija izrazito je nosiva i nastavlja se na posljednje dvije kolekcije dizajnera koji vrlo studiozno istražuje funkcionalne i vizualne potrebe suvremene žene. „Puno smo istraživali što zapravo ženama danas treba i shvatili smo da je upravo svakodnevna odjeća, koja je zanimljiva dizajnom, pristupačna u cijeni i vrhunska u izradi, ono sto želimo ponuditi. Vođeni time stvorili smo elaboriranu kolekciju od 51 kombinacije s naglaskom na funkcionalnost i udobnost“, izjavio je Robert Sever povodom predstavljanja kolekcije.

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

Velikom izazovu kako osmisliti svakodnevnu nosivu kolekciju, Robert Sever je odgovorio kreirajući ležernu, chic, sexy i boho odjeću istovremeno eklektičnu i modernu. Od materijala je kombinirao pletivo, jeans, izvezene materijale, čipku, a kao točka na i svake kombinacije su Severovi neizostavni dodaci po kojima je prepoznatljiv – torbe i krune.

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

Vrlo široka ponuda Angie kolekcije obuhvaća skinny hlače, bomber jakne, bermude i hlače visokog struka, oversized potkošulje, traper jakne, parke, haljine raznih dužina, suknje, tunike, marame, krune, ogrlice, te nekoliko vrsta torbi.

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

Na reviji je prikazano i 15 novih modela kruna, koje su ovog puta, osim staklenim perlama, ukrašene i ručno bojanim svilenim listovima kao nova verzija ovog prepoznatljivog artikla RS branda.

Photo: Fashion.hr

Komentari 0