19. studenoga 2014.

Robert Sever predstavlja torbe sezone

Poznati modni brand Robert Sever nakon iznimno uspješne kolekcije koju je prikazao na proteklom Perwoll Fashion.hr-u, predstavlja novu kolekciju torbi koja će oduševiti sve poklonice brenda. Torbe koje će savršeno upotpuniti zimske odjevne kombinacije, izrađene su u visokokvalitetnoj crnoj koži s metalnim detaljima zlatne boje. Kolekciju čine četiri modela od kojih su neki već klasici Robert Sever brenda.

Poznati modni brend Robert Sever nakon iznimno uspješne kolekcije koju je prikazao na proteklom Perwoll Fashion.hr-u, predstavlja novu kolekciju torbi koja će oduševiti sve poklonice brenda. Torbe koje će savršeno upotpuniti zimske odjevne kombinacije, izrađene su u visokokvalitetnoj crnoj koži s metalnim detaljima zlatne boje. Kolekciju čine četiri modela od kojih su neki već klasici Robert Sever brenda.

 | Autor: Jedna od njih je svakako Marija, signature torba koja je nastala u kolekciji "Chic nouveau" i koja je postala objektom obožavanja mnogobrojnih ljubiteljica brenda. Vrlo jednostavna u obliku, praktična, te vizualno predstavlja svevremenski klasičan chic s odmakom. Torbica Gala prvi put je predstavljena 2005. godine, a ovo je njezina osma inkarnacija. Malena u dimenzijama, može biti dnevna ili večernja torbica. Ovog puta je ukrašena resama i ukrasima od laserski rezanog pleksiglasa zelene boje. Slična dekorativna tehnika primijenjena je i na pismo torbici Karla koju Robert Sever premijerno predstavlja. Ova torba, kao i sve u kolekciji, vrlo je praktična, pa ima dvije opcije nošenja. Uz metalni lanac remen, postoji i opcija klasičnog kožnog remena. Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia, predstavljena u kolekciji za jesen/zimu 2014./15, a izvedena je u koži koja je dekorirana kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem djelu. Izabrane torbice okosnica su brenda Robert Sever te samim time i zaslužuju posebno izdanje. 

 | Autor: „U svakoj kolekciji izbacujemo više modela, a ovih nekoliko se uvijek protežu i to kroz određene teme kolekcija. Marija i Gala su naše "signature" torbice i jako volimo kako izgledaju i koliko su pogodne transformacijama. One su zasigurno baza koja ce uvijek biti u ponudi“, ističu Robert Sever i Branko Basletić dizajneri popularnog modnog branda. Svaka torbica je posebna je i ima svoje ime zahvaljujući inspiraciji koja se krije niza nje. Svaka ima svoju priču. Marija je primjerice nazvana po mojoj majci jer je za mene upravo ona oličenje klasičnog, ali pomaknutog chica“, objašnjava Robert. 

 | Autor: Ovu ediciju nadopunjuje i RS linija nakita, djelo dizajnera Slobodana Velickog, koji je napravljen u srebrnim i zlatnim lancima. Lanci su dekorirani ukrasima od staklenih kristala, kao i detaljima od ručno rezane kože. Vrlo luksuzna ručna dorada određuje estetiku i ove linije. Fotografije potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin, dok je zaštitno lice kolekcije Iva Marušić, jedna od omiljenih modela branda Robert Sever. Za make up je zaslužna Ana Rajić, a frizura je djelo Roberta Severa. Cijela kolekcija dostupna je ekskluzivno u Karla"trgovinama diljem Hrvatske.

U galeriji detaljnije pogledajte kampanju...

Komentari 0