04. ožujka 2016.

Rihanna i Manolo Blahnik: Jedva čekamo njihovu kolekciju cipela!

Getty/Guliver.

Već počinjemo odbrojavati dane do 5. svibnja...

Možda ste mislili da Rihanni ne treba više ništa nakon lansiranja novog albuma, pripremanja svjetske turneje i debitantske kolekcije kao kreativne direktorice brenda Puma, no pjevačica i dalje ne pokazuje znakove usporavanja na putu prema apsolutnoj dominaciji u svijetu glazbe i mode. Jučer je Riri odlučila udružiti snage s legendarnim dizajnerom obuće, Manolom Blahnikom, u zajedničkoj kolekciji cipela za proljeće 2016.

 | Autor: Splash Splash

Rihanna je velika obožavateljica Blahnika i često bira njegove potpetice za crveni tepih, ali i zvan njega. A sada će i sama surađivati sa velikim dizajnerom na kapsula kolekciji cipela, naziva "Denim Desserts". Kolekcija će uključivati šest različitih modela, od natikača s remenjem do seksi čizmi (koje Rihanna opisuje kao "nevolja"), a sve će biti napravljene od trapera, šljokica i umjetničkog veza inspiriranog pjevačicinim tetovažama. Ako sta baš vi jedna od sretnica koja će se uspjeti dokopati jednog para iz nadolazeće kolekcije, savjetujemo vam da pripazite. "Onaj dan kada na ulici vidim ženu u mojim cipelama...Žao mi je zbog nje jer ću ja doslovno potrčati za njom i vikati 'Stani!Selfie! Tko si ti? Gdje si ih nabavila?i Imati ću svoj trenutak!" rekla je pjevačica u službenoj izjavi. Ustvari, kome bi zasmetao selfie sa omiljenom zločestom curom?

Kolekcja će biti dostupna od 5. svibnja u Manolo Blank trgovinama u Londonu, New Yorku i Hong Kongu, a cijene će se kretati između 895 i 3,995 američkih dolara. Sigurni smo da će se i ove cipele rasprodati jednako brzo kao i Rihanna x Puma tenisice, stoga, stanite već sad u red, ako ih želite.

Komentari 0