Revija Aleksandre Dojčinović otvara Bipa Fashion.hr

Najveći modni događaj u regiji BIPA FASHION.HR otvara revija poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Omiljena dizajnerica mnogih poznatih Hrvatica koja se krije iza brenda Lei Lou svoju će novu kolekciju predstaviti pod pokroviteljstvom Beck'sa. Ovo je nastavak uspješne suradnje dva popularna brenda, a osim što će ujediniti snage na modnoj pisti, ovu će suradnju obilježiti i prepoznatljivi dizajnerski remen koji je Dojčinović u ograničenoj seriji osmislila za Beck's.

Nova kolekcija, na kojoj popularna dizajnerica marljivo radi kako bi sve bilo spremno za jednu od najzanimljivijih revija sezone, odiše ženstvenošću i romantikom.

 | Autor:

Takozvani geek chic, vintage i romantika su već neko vrijeme vodeći svjetski trendovi, što je nakon godina dječačke i bespolne mode, pravo osvježenje za nas ljubiteljice ženstvenog. U novoj kolekciji sam posegnula za mašnama, ali ovog puta ne u kombinaciji s pastelnim nego baš suprotno, s fluorescentnim tonovima, kako i priliči ljetu. Tu je i jako puno detalja u koje se svakako uklapa i moj prepoznatljivi remen u Beck'sovoj zelenoj boji. Jako sam sretna i ponosna na ovu suradnju“, najavila je novu kolekciju Aleksandra Dojčinović.

 | Autor:

Najsretniji obožavatelji ova dva brenda imat će priliku nakon revije osvojiti ovaj jedinstveni remen s dizajnerskim potpisom. „Kao jedan od vodećih pivskih premium brendova, iznimno smo ponosni na našu višegodišnju suradnju s Aleksandrom te smo sretni što kroz ovakve i slične projekte imamo priliku podržati razvoj hrvatske modne scene i hrvatskog dizajna općenito“, izjavila je Ana Krstulović, marketing managerica premium brendova Zagrebačke pivovare.

 | Autor:

BIPA FASHION.HR, od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu slavi 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene. Revija Aleksandre Dojčinović na rasporedu je 27. listopada u 20 sati u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma.

Više slika pogledaj u galeriji....

Photo: None

Komentari 0