Replay redefinira budućnost nošenja sportske odjeće

Wellness nije trend već savršeni balans tijela, duše i okoline: wellness je filozofija i stil života. Upravo je tu misao Replay iskoristio kao motivaciju za spoj wellnessa s vlastitim traper DNK te tako stvorio Hyperskin: revolucionaran proizvod u kojem su kombinirani učinkovitost, lakoća materijala i sto posto prirodna vlakna.

Hyperskin je hiperelastičan: budući da se prirodan pokret odvija u dva smjera, Replay je razvio dvosmjerni hyperstretch material i tako zagarantirao stopostotnu elastičnost i postojanost oblika traperica te time podigao ljestvicu performansi trapera.

 | Autor:

Hyperskin je hiperlagan: sportovi koji uključuju prirodan pokret zahtijevaju lakoću materijala; unatoč visokim performansama tkanine, Hyperskin također podiže ljestvicu i u lakoći materijala – finalni proizvod teži samo 200 grama.

Hyperskin je hiperprirodan: njegova iznimno elastična i lagana tkanina izrađena je od stopostotno prirodnih vlakana i zato garantira prirodnu prozračnost.

Za nju je Hyperskin dostupan u dva modela: prvi je super skinny s pet džepova te vrlo uskim krojem od kuka nadolje koji uključuje i pripijeni stražnji dio sa push up efektom, a drugi je jegging, u stilu pripijenih sportskih tajica.

Traperice dolaze u četiri različite varijante: Raw Grey nijansa koja zadržava originalni izgled neobrađenog materijala, Blue – nijansa koja je dobivena laganim izbjeljivanjem kako bi se postigao efekt intenzivne srednje plave boje te je dodatno omekšana za super udobnost, i tu su još Marble i Dark Black varijante.

 | Autor:

Za ovaj poseban project Replay je udružio snage s iSKO, svjetskim liderom u produkciji traper tkanine. Cilj je bio razviti revolucionaran proizvod koji bi ponovno omogućio brandovima Replay i iSKO status protagonista u scenariju inovacije na području trapera.

Hyperskin dolazi u trgovine krajem listopada. Osim što će se biti dostupan u maloprodaji te u samostalnim Replay buticima te in-store shopovima diljem svijeta, traperice će biti dostupne i u veleprodaji te online shopu.

U samoj srži ovog lansiranja nalazi se energična, integirana globalna kampanja koju je osmislio 180 Amsterdam. Supermodel Irina Shayk zvijezda je kampanje koja opovrgava najfundamentalniji zakon svemira – nemoguće je vježbati u trapericama. Odličan performans Hyperskin trapera Shayk dokazuje prolazeći seriju za serijom vježbi ostavljajući pritom bez teksta sve prisutne u teretani.

Lansiranje Hyperskin linije prenosit će se online, u printu te na in-store eventima.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0