1/8

Redizajnirani magazin Budi.IN donosi vam i neke nove rubrike

Subotnje izdanje Budi.IN magazina dolazi u osvježenom ruhu. Osim novog dizajna, očekuju vas i nove rubrike, a sve otkrijte sutra na svim kioscima.

Redizajnirano izdanje našeg magazina donosi izbor najboljih kombinezona sezone. Kombinezoni su poharali modne piste i high street brendove, a idealni su za ljetni styling s kojim ne možete pogriješiti na plaži, u večernjem izlasku ili šetnji gradom.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Vrlo su praktični jer ne morate puno razmišljati o tome s čime ih upariti. Jedino što ćete morati odlučiti je - koje modne dodatke odabrati.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Dio modnih tema posvetili smo i vječnom uzorku - kariranom, a ako ovog ljeta želite upotpunosti biti u trendu, od glave do pete obucite se u boju metvice. omantična, elegantna, jednostavna, a opet tako zaigrana, boja mente (metvice, peperminta ili kako god je već zovete) ljeti je neizostavna.

 | Autor: Splash Splash

U beuty rubrici vizažistica Ena Čavlović savjetuje kakav make up nositi ljeti. Plavuše neka se orijentiraju na svježe, pastelne nijanse, a brinete i crnke slobodno neka lice istaknu highlighterom, kaže. U našoj rubrici interijeri pričamo o tome kako se moda i interijeri vole javno i to nije nikakva novost, a odnedavno diljem Hrvatske možete kupovati i vrlo popularnu H&M-ovu liniju za dom Home u čijem su online shopu trenutačno stvari na popustu i do 50 posto. Za kraj smo vam pripremili tri prefina recepta sa slanutkom koje ne smijete propustiti.

Uz subotnji ženski paket dijelimo vam i super poklone - anticelulitnu kremu Biobaza, wet'n'wild proizvode, maskaru, te dvije knjige. U galeriji pogledajte sve poklone.

Na ovotjednoj naslovnici nam je predivna Tena Hrvoj, a kako su ona i Čižmešija snimili cover pogledajte u videu...

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0