19. ožujka 2016.

Razigrana i romantična bajka modnog dvojca ELFS oduševila publiku

Fashion.hr.
1/20

Modni dvojac ELFS sinoć je na Bipa Fashion.hr-u predstavio svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto, stvorenu za nepopravljive romantičarke

Četvrta večer Bipa Fashion.hr-a bila je rezervirana za samostalnu reviju popularnog modnog dvojca ELFS koji je pred brojnim obožavateljima predstavio svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto.

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

Dizajneri od kojih se, već po navici, očekuje ne samo izvrsna modna izvedba nego i pravi show, ove su sezone kolekciju bazirali na otmjenim i upečatljivim bezvremenskim komadima. Osnovni motiv nove kolekcije je new look koji su osmislili za žene koje vole sanjariti, gledati stare filmove, slušati glazbu s gramofonskih ploča.

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

Nova ELFS kolekcija stvorena je za nepopravljive romantičarke. Duh kolekcije je nježan i pastelan, a od boja su najviše zastupljene nježne puderaste s izletima u bijelu, nježno-plavu i zlatnu boju. I ove sezone tu je neizostavni cvjetni uzorak za koji su dizajneri inspiraciju pronašli u slikarskoj akvarel tehnici. Od materijala su najzastupljeniji brokat, makrame, čipka, lame, šifon. Cijelu kolekciju prati niz modnih dodataka u vidu upečatljivih prugastih torbi.

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

„U kolekciji su zastupljene različite dekade stilova čime smo željeli ELFS ženi ponuditi raznolikost i da ju se ne ograničava u izboru stilova“, kažu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica. Kolekcija sadrži i muške komade, a ELFS muškarac odijeva se nepretenciozno i garderobu bazira na upečatljivim klasičnim komadima inzistirajući na sportskoj eleganciji, dobrom komadu jeansa ili pak savršeno skrojenom odijelu.

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

U galeriji pogledajte još mnogo odličnih komada iz bajkovite kolekcije

Komentari 0