Rat plus size dama: Zašto Ashley Graham optužuje Amy Schumer?

Skidanjem za još jednu u nizu naslovnica, Ashley Graham je privukla pozornost javnosti, no nije propustila priliku da uputi bijesnu poruku jednoj od najpoznatijih komičarki današnjice...

Trenutno najpoznatiji plus size model, Ashley Graham, pozirala je za naslovnicu Cosmopolitana i još jednom privukla pažnju javnosti.

 

Excited to reveal my @Cosmopolitan cover! Get your copy when it hits stands next week. cosmopolitan.com/ashleygraham

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

No, ovoga puta nije povod nisu bile njezine obline i ljepota, kao ni sexy ljubičasti bodi u kojem je pozirala, već oštra poruka koju je uputila popularnoj komičarki Amy Schumer, također plus size djevojci.

Schumer je nedavno, zhavaljujući časopisu Glamour, svrstana u kategoriju poznatih plus size žena, što je osobito razljutilo Ashley koja smatra kako komičarka ne daje dovoljnu podršku 'velikim djevojkama' te da samim time ne zaslužuje dobivenu titulu.

"Amy stalno priča o tome kako je velika cura u industriji, no kada ju se svrsta s nama, nije sretna zbog toga. To su za mene dvostruki standardi", izjavila je manekenka.

 

💎💎💎

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

S druge strane, Ashley samu sebe smatra najzaslužnijom za promociju žena s oblinama i vjeruje kako su obline ponovno postale IN upravo zahvaljujući njoj.

No, Amy Schumer se vrlo dobro snašla te je objasnila zašto ne želi da je se svrstava u istu kategoriju s popularnim modelom.

"Razumijem Ashley i njezine osjećaje, ali ne stavljam se u istu grupu s njom jer je ona nevjerojatno lijepa", napisala je na Twitteru te istaknula kako prema Ashley osjeća isključivo poštovanje.

Photo: Getty Images

Komentari 0