1/11

Prva samostalna revija Aleksandre Dojčinović: Dizajnerica predstavila i kolekciju cipela

Dizajnerica je reviju u potpunosti producirala sama, a posvetila ju je ženama i akciji "Korak u život"

Nakon punih devet godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, dizajnerica Aleksandra Dojčinović svoju je novu kolekciju za nadolazeću jesen i zimu predstavila po prvi put na reviji koju je u cijelosti producirala sama, s timom suradnika. Večer je imala humanitarni karakter i osim što je u cijelosti bila posvećena ženama, uspješnim u različitim poslovnim sferama,  bila je posvećena i akciji „Korak u život“.

 | Autor: Mateja Vrčković Mateja Vrčković

Događaj i ovaj put nisu propustili brojni poznati, a sama revija ponudila je mnoštvo noviteta. Kreacije koje će se u prodaji naći nakon ljeta zaokružena su priča o eleganciji uspješne žene. Zrelim promišljanjem potreba žena kakva je i ona sama, Aleksandra u svakodnevicu uvodi neke nove, za hladnu sezonu pomalo netipične boje i krojeve, no opet ispisujući sve prepoznatljivim Lei Lou rukopisom, kojem su trodimenzionalna, bogata čipka, kašmir, svila i krzno već postali zaštitni znakovi.

 | Autor: Mateja Vrčković Mateja Vrčković

Ljubiteljice Aleksandrinog dizajna sigurno će se zaljubiti u cipele s Lei Lou potpisom, što je još jedna novost ove dizajnerice koja je do sada obuću dizajnirala samo u kooperaciji sa svjetski poznatim brandovima. Špic gležnjače od brušene kože s vezicama i upečatljivim detaljima poput krznenih pompona, ukrašenih potpetica i metalnih mašnica bit će same po sebi statement detalj, koji će savršeno upotpuniti svaku Lei Lou haljinu, od onih jednostavnih pamučnih, do raskošnih čipkastih. Novost je i model torbice Ania, neodoljivi kovčežić u svim bojama, kao i pletene veste, kojih do sada nije bilo u Lei Lou ponudi.

Photo: Mateja Vrčković

Komentari 0