16. travnja 2013.

Pronađite svoj idealan proljetni komad

Goran Čižmešija.
1/33

Na novom Amadeus web shopu potražite novu kolekciju proljeće/ljeto 2013. i kombinirajte odjevne predmete iz basic, street i teen dijela kolekcije.

Od 5. travnja 2013. Amadeus kolekciju proljeće/ljeto 2013. možete naručiti preko novog web shopa www.amds.hr.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Nova kolekcija Amadeus proljeće/ljeto 2013. namjenjena je muškoj, ženskoj i dječjoj populaciji. Sastoji se od 3 glavne kolekcije: basic, street i teen koje su međusobno homogene i povezane jedna s drugom te se odjeća iz bilo kojeg dijela kolekcije može kombinirati s komadima iz drugog dijela kolekcije.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Tema koja obuhvaća jedan dio kolekcije je Boho Chic i odnosi se na stil ženskog modnog crteža s raznim boem i hipi utjecajima. Očituje se kroz uporabu sjajnih, prozračnih lepršavih materijala u rafinirano slojevitoj i bogatoj drapiranoj silueti. Kako u odjevnim predmetima tako i u grafičkim aplikacijama prevladava prozračnost koja je naglašena uporabom motiva cvijeća, leptira i ornamenta. Boje su pastelne sa motivom sladoleda, muffina, kolača itd. Kao inspiraciju za drugu temu korišten je element zemljine kore i kamenje te planinske lance i kanjone za dojam krpanja i pjeskarenja trapera (za rustikalni izgled). 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Novu kolekciju fotografirao je poznati modni fotograf Goran Čizmešija. Pogledajte novi Amadeus web shop, izaberite, naručite i prošetajte svoje nove odjevne kombinacije.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji...

Komentari 0