Proljeće u Westgateu: Svi novi trendovi na jednom mjestu

Nova sezona sa sobom donosi i nove trendove, a sve potrebno za osvježenje stylinga pronaći ćete u najvećem trgovačkom centru u Hrvatskoj. Sa bogatom ponudom brandova i ugodnim ambijentom, Westgate nudi jedinstveno shopping iskustvo u kojem će svatko pronaći ponešto za sebe. Dok uživate u prekrasnoj atmosferi centra, iskoristite i niz pogodnosti renomiranih brendova dostupnih u Westgate Shopping Cityju.

Bogata ponuda koja uključuje preko 700 domaćih i internacionalnih brendova dostupnih u 240 trgovina omogućuje svakome da pronađe ponešto za sebe. Neovisno o tome tražite li neke svakodnevne odjevne kombinacije ili preferirate poslovniji izgled, čak i ako ste zaljubljenik u visoku modu, Westgate je idealno mjesto za pronalazak svega što trebate jer nove proljetne kolekcije ispunjene su vrhunskim i visokokvalitetnim dizajnom. Sportki entuzijasti i svi oni koji će to tek postati pronaći će sve potrebno za aktivan život, dok ponuda specijaliziranih trgovina za uređenje doma čini osvježenje vašeg životnog prostora lakim zadatkom. Najmlađi će se isto veseliti posjeti jer uz Kid’s World i trgovine za djecu i roditelje, Westgate nudi shopping iskustvo za cijelu obitelj.

 | Autor:

Nakon shoppinga odmorite se u prekrasnom ambijentu najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj gdje se doista osjeti dolazak proljeća. Osim u novim kolekcijama, uživajte i u širokoj ponudi ugostiteljskih objekata gdje možete iskusiti tradicionalnu i modernu kuhinju – za svakoga ponešto. Posjetite Westgate Shopping City i doživite drugačije iskustvo shoppinga te se zabavite sa obitelji i prijateljima.

Photo: None

Komentari 0