23. svibnja 2014.

Prikazana kolekcija kupaćih kostima

1/28

U zagrebačkom hotelu Antunović održano je još jedno izdanje modne manifestacije Zagreb INStyle by REN. Nekoliko modnih brendova predstavilo je svoje kolekcije, uz zajedničke trendovske nazivnike za nadolazeće ljeto - ove sezone IN su - lepršavi, lelujavi materijali, kombinezoni i klasična ženstvenost.

Gosti na ovogodišnjem izdanju Zagreb INSytlea by REN mogli su uživati u modnim revijama nekoliko brendova - P.S. Fashion predstavio je ženstvenu kolekciju za ljeto, kojom su dominirale maksi haljine bogatih printeva i kombinezoni, uz zanimljiv statement nakit i modne dodatke.

 | Autor:

Revija muških i ženskih kupaćih kostima modne kuće Pompea oduševila je sve prisutne. Kupaći kostimi by POompea će biti dostupni na prodajnim mjestima Interspara od 1. lipnja po cijeni od 79,99 kn

 | Autor:

Mladi dizajneri La Marye, Sposata i Franka također su predstavili svoje kolekcije, kojima su većinom dominirale ženstvene večernje haljine klasičnih krojeva te vjenčanice

 | Autor:

U glazbenom dijelu programa nastupili su Lidija Bačić, Antonija Šola, Matija Cvek feat. Dominik Žagmešter i Leo. Program je vodila Vjekoslava Bach. Za make up se pobrinula Andrea Leko by Catrice , dok su za frizure brinuli studio Pilus, Amela Pejković i Dino Škrtić.

 | Autor:

U galeriji pogledajte više fotografija...

Komentari 0