Premijerno predstavljen BMW serije 4 Coupe

Četvta generacija BMW-ovog sportskog Coupea dostupna je od sada u BMW prodajnim salonima, a u Hrvatskoj je premijerno predstavljen u subotu 5. listopada u Zagrebačkom Centru Cvjetni.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Na dan početka prodaje u cijelom svijetu i u Hrvatskoj je održana premijera serije 4 Coupe, četvrte generacija BMW-ovog sportskog Coupea srednje klase. Broj 4 u njegovom imenu označava početak jedne sasvim nove ere jedinstvenog dizajna, ali i vrlo jasno izražene tehničke diferencijacije ovog modela u odnosu na bliske 'rođake' iz BMW serije 3. 

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Od trenutka predstavljanja na tržištu, ovaj sportski BMW-ov model bit će raspoloživ sa sljedećim izvedbama vrhunskih motora: redni šest cilindrični benzinski motor u modelu BMW 435i Coupe, četverocilindrični benzinski motor u modelu BMW 428i Coupe i 420i, te četverocilindrični dieselski motor u modelu BMW 420d Coupe. Svi navedeni motori koristit će najnoviju BMW TwinPower Turbo tehnologiju i pokrivati zaista širok spektar snage od 135 kW/184 KS pa sve do impresivnih 225 kW/306 KS. 

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Ulazni model s benzinskim motorom je 420i (135kW/184 KS) i dostupan je od 337.862 kn, dok ponuda modela s dizelskim motorom počinje s 420d (135kW/184 KS). Njegova cijena počinje od 349.929 kuna.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Petar Glebov/Pixsell

Komentari 0